• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıs-kanç-lık!

Aha kaçınılmaz son,tartışma çıkmış yine,ben ufak ufak uzasam Mune nin cımbızından kurtulabilirmiyim acaba:KK45:

Konu sahibi bu konuda son sözüm rahat olun ve problem yaratan bir tip gibi görünmektense aileyle kaynaşmaya çalışın,pozitif yaklaşım, rahat kafa herzaman iyidir.:KK3:

bu arkadaş bir arkadaşa özelden mesaj atıp "sen işine bak evde kalmış kız kurusu" demiş de, o yüzden ben andım "aptal" kelimesini, direkt yazmadım yani
arkadaş da beni köpek olmakla itham etmiş güya da keşke hepimiz köpekler kadar insan olabilsek...geçenlerde bir video vardı ya, zavallı köpek balık ölmesin diye su atmaya çalışıyordu üstüne...

konu her ne olursa olsun ,haklı veya haksız hiç bi soru,yorum,konu cevabı konu sahibinin yazdığı şekilde olmamalı,olamaz.
başkasının adına utanmak diye bi durum varya o anı yaşadım -hooşt- kelimesini okuyunca:oops::oops:

Seviye ilkokul bile değil belki kreş.. hayır en çok güldüğüm bir çocuk sınıfta arkadaşına bu hakareti etse şu üstteki "eğitimci" çocuğa kızar :KK53: Tr'de ki eğitim sisteminin sonucu..

artık köpeklere bile hoşt denilmiyor,hayvan hakları var...

Ayrılsalar sevineceğin demişsin bu bile senin nasıl niyette olduğunu gösteriyor. Sevgilini rezil etmişsin mahcup etmişsin sen kızı sevsen ne olur sevmesen ne olur aile zaten senden soğumuştur. tanışsalar bile ön yargılı olacaklar sana.
Neden kendini böyle ezik gösterdin kız sevgilinin yengesi ya, senin sevgiline bile güvenin yok abime okudum bu konuyu bana "ben olsam benim kız arkadaşım bunu yapsa ayrılırdım" dedi.

zaten sizin gibi biriyle hiç uğraşamam
inanın uğraşmak istesem, sizden bin beter yazarım, yazı dilim kuvvetlidir de, yazmayacağım
ne demiş mevlana: "bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye"

bir tek şunu vurgulayayım
umarım asla ama asla çocuklarımdan birinin öğretmeni olmazsınız!
Öğretmen olmayı geçtim kendisi hamile.
Annelik için lisans alınmalı bence...

Öğretmen olmayı geçtim kendisi hamile.
Annelik için lisans alınmalı bence...

zaten keşke öyle bir dünya olsa Hoppa
bazı mesleklerin adayları normal sınavların yanında bir de psikolojik olarak incelenseler, öyle o meslekte çalışabilseler
bazı mesleklerin adayları "vicdan" testinden geçirilseler
bazı mesleklerin adayları "empati" testinden

annelik ise tüm bunların ötesinde bambaşka birşey, keşke tüm çocukların iyi anneleri olabilse, hiç mutsuz çocuk olmasa..
.

Olayi tersine ceviriyorum,
Benim bir sevgilim olsa, bi de ablamin.
Ablamin sevgilisi beni facede eklese, benim sevgilim de girip onu silse, sevgilime oyle bir ayar cekerim ki bidaha ablamin da sevgilisinin de adini agzina destursuz alamaz...
Suc ne sende ne o kizda, suc sosyal medya hesabi uzerinden yengesine yaptigin saygisizliga tepki vermeyen sevgilinde. Ilerde basini coook taslara vuracak bugunlerde verdigi odunler icin ama cok gec olacak.

Bu arada kaynimla ben de facede arkadasiz, eltim beni silse ailede skandal olur.

Kiz ceren benim ilkokul ogretmenimle akrabaligin var mi? Kendisinin gozleri yesildi. Avşar kizi oldugunu söylerdi :KK45:

kardeşlerin arasınıda açarsınız yakında. kızı beğenmişlsin kıskanmışsın belli. kızı sevmişler bunuda kıskanmışsın. seni sevmeleri zor bu fesatlıkla. ne güzel aile olucaz demektense yengesinin mesaj atmasını kötü görüyosun. elalemin kızı değil o artık aileden biri kabul edin bunu. ortada ters hiçbirşey yok

Bu sitedeki çoğu üyelerin bir problemi var: eleştirilerini tatlı dille yapamamak. :KK14:

Şaka gibi, şakadan da ziyade iğrenç birşey yaptığınız.
Yani ben o kızın yerin de olsam (ki evin müstakbel gelini) size iyi bir ayar verdirirdim, yine insaflı bir kızmış.

Kıskandığınız kişi herhangi biri değil, allah muhafaza kardeşleri birbirine düşüreceksiniz.

Ayrıca kıskanmanızı gerektiren de bir durum olmamış ki, yani eğer anlatmadığınız başka birşeyler varsa bilemem, ama sadece bunlar ile boş yere ne kendinizi ne de karşı tarafı sıkın.

Uzun bir aradan sonra ilk defa bir konuya cevap yazıyorum; haksızsın.
Ama neden haksızsın?
Kız zaten abisinin sevgilisi, senin sevgiline herhangi bir art niyetle yaklaşamaz ki.
Benim de sevgilimin kardeşi var ulaşamadığım zaman ona mesaj atıyorum, yanında mı şarjı mı bitti falan diye.
Bende mi art niyetli oluyorum şimdi? O kız beni sildirseydi eminim hakkında pek iyi düşünmezdim :)
Ben konunuzu okudum ama malesef ki abisinin sevgilisini haksız göremedim.
Bence fazla kafanıza takmayın bu durumu.

Back
X