Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?
- Konu Sahibi Nevreste
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 83
- 32
Benim yaşadığım şehirde uzun bir süre devam ediyor tezgahlarda o yüzden çok acele etmeyiz en azından şuan içinDeğil tam mevsimi Kendi yaşadığım şehirde Haziran'da bulunmaz artık,burada erken çıkıyor bezelye.
- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Annem yaprak verdi 5kglik.kuru nane yaptik biraz biraz da halam verdi, suan bunlar sadece.Burada (Diyarbakır) henüz erken sanki. Ağustos sonu-Eylül başı gibi başlarım inşallah.
İpe dolmalık biber dizip kurutacağım balkonda bu sene ilk kez.
Domates doğrayıp atarım gene
Reyhan ve nane kurutacağım bi de.
Konserve için bekliyorum bende agustos gibi yaparım sanirim
Kış hazırlıkları ile ilgili bildirim gelmiş
Hepinizin yaptıkları bereketli olsun sağlıkla yiyin inşallah
Bu sene belim izin verdiği kadar yavaş yavaş yapıyorum kanal daralması var çok ayakta duramıyorum artık
Vişne, çilek ve kayısı reçelleri yaptım birazda şeftali marmelatı yapacağım nasipse
Buzluğa bezelye attım
Dolmalık biber ve kabak koydum
Petemek domatesler başladı on kilo kadar kavanoz yaptım haftada 6-7 kg olmak üzere yaz sonuna kadar devam ederim inş
Kışlık hazırlıklarımın ağırlıklı bir kısmı taze fasulye ve barbunyadan olur ama bu sene çok pahalı önceki hafta 100 liraydı pazarda Ağustos Eylül gibi düşerse fiyatı hem şoklayıp buzluğa atacağım hem de turşu yapacağım. Eylül gibi elma sirkemi yaparım nasipse hepinize kolaylıklar dilerim
Hepinizin yaptıkları bereketli olsun sağlıkla yiyin inşallah
Bu sene belim izin verdiği kadar yavaş yavaş yapıyorum kanal daralması var çok ayakta duramıyorum artık
Vişne, çilek ve kayısı reçelleri yaptım birazda şeftali marmelatı yapacağım nasipse
Buzluğa bezelye attım
Dolmalık biber ve kabak koydum
Petemek domatesler başladı on kilo kadar kavanoz yaptım haftada 6-7 kg olmak üzere yaz sonuna kadar devam ederim inş
Kışlık hazırlıklarımın ağırlıklı bir kısmı taze fasulye ve barbunyadan olur ama bu sene çok pahalı önceki hafta 100 liraydı pazarda Ağustos Eylül gibi düşerse fiyatı hem şoklayıp buzluğa atacağım hem de turşu yapacağım. Eylül gibi elma sirkemi yaparım nasipse hepinize kolaylıklar dilerim
- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Kilosu 15 lira idi bursa domatesin. 10 liraya düşer bollasir ağustos gibi yaparız diye düşünüyorumKışlık domates sosu için erken değil mi ya da tam zamanı mı? Bu yil sanki her şeyin zamanında kayma var gibi.
- 27 Ekim 2017
- 3.698
- 15.788
- 208
10 TL 'den satılıyor yaşadığım yerde. Almaya başlayayım o zaman.Kilosu 15 lira idi bursa domatesin. 10 liraya düşer bollasir ağustos gibi yaparız diye düşünüyorum
- 28 Ocak 2009
- 33.801
- 55.284
- 1.123
Buzluğa bezelye,barbunya ve bamya koyuldu.
Yapraklar her sene olduğu gibi kavanoza konuldu.
Bamya 100 TL, barbunya 50 liraydı.
Yeşil ve kırmızı biber doğrayıp attım,yine dolmalık yeşil biber ve dolmalık kırmızı biber ve dolmalık patlıcan koydum.
Yavaş yavaş başladı artık burada havalar Eylül'de bile sıcak olur sıcakların geçmesini beklersek ya biter yada zamlanir.
Yapraklar her sene olduğu gibi kavanoza konuldu.
Bamya 100 TL, barbunya 50 liraydı.
Yeşil ve kırmızı biber doğrayıp attım,yine dolmalık yeşil biber ve dolmalık kırmızı biber ve dolmalık patlıcan koydum.
Yavaş yavaş başladı artık burada havalar Eylül'de bile sıcak olur sıcakların geçmesini beklersek ya biter yada zamlanir.
Kışlık domates sosu için erken değil mi ya da tam zamanı mı? Bu yil sanki her şeyin zamanında kayma var gibi.
Ben her yıl erken başlıyorum :) belim rahatsız olduğu için her hafta 5-6 kg yapıp Temmuzdan Eylül e kadar biriktiriyorum o yüzden :)
- 27 Ekim 2017
- 3.698
- 15.788
- 208
Geçmiş olsun. Kışlıklarınızı sağlıcakla yemek nasip olsunBen her yıl erken başlıyorum :) belim rahatsız olduğu için her hafta 5-6 kg yapıp Temmuzdan Eylül e kadar biriktiriyorum o yüzden :)
- 26 Şubat 2015
- 1.923
- 4.440
- 133
- 30 Kasım 2014
- 28.725
- 126.739
- 798
biz de kayısı ve şeftali reçeli yaptık. birkaç küçük kavanoz lutenitsa yaptık. henüz derin dondurucuya sebze koymadık. ama önce dolabı azcık boşaltmak gerekli dolaba fazlaca meyve koymuşum yavaştan Ağustos ayı gibi başlarız. sebze kurutmalarına da öyle başlarız. şişe domatesi falan yapılır.
- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
Ben her yıl ağustos 15 den sonra yaparım ama bazen eylulede sarkabiliyor en geç eylul ilk haftası yapabilirsin.Kışlık domates sosu için erken değil mi ya da tam zamanı mı? Bu yil sanki her şeyin zamanında kayma var gibi.
- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448