Vallahi idolumsun Ana Vanga, ben de ayni senin gibi bebe emzirirken buralarda dolaniyorum, yalniz degilmisim, icten ice vicdan azabi duyuyordum
Benimkilerde ikiz gibi hakikaten ama cidden 2 taneler. Seninkilerin hepsi ayni cinsiyette mi?
Kuzenlerimin ikizleri var, bir kuzenim ikiz oglanlari, baska kuzenimin ikiz kizlari bir de kizlarin 16 ay kucuk erkek kardesleri var.
Hep derim ikiz anasi olmak zor, ikiz erkek anası olmak daha da zor, mesela ben ikiz oglan anasi olsaydim muhtemelen coktan huni takip geziyor olurdum, benimkiler ikisi de kiz en azindan ara ara prenseslik moduna gecip sakinlesiyorlar, o ara ben nefes alıyorum, odalarina gecip bebeklerini doyuruyorlar, uyutuyorlar da bende ev işlerini hallediyorum, ise de dondum 3 ay once (Allah'tan home office) yoksa asla yetisemezdim, sen 4 cocukla pardon bebekle iyi akil sagligini koruyorsun, tebrik ederim
Aci biber vb. oneriler bizim evin buyukleri tarafından da sikca one suruluyor.
Ben buyugu sutten kesmedim kucuge hamileyken, annem tutturmustu sür memene aci biberi biraksin niye ugrasiyorsun, yarin digeri dogunca ne olacak diyordu, digeri dogdu ikisini birden emzirdim
Annem o ara akil sagligimdan suphe duyuyordu
neyseki buyuk olan iki ay daha emip kendi rizasiyla bıraktı