K.K üyeleri çok şekersiniz yaa :)

BayramSekeri

Kavuşturana şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
244
41
68
Valla arkadaş ben buraya üye oldum olalı dert tasa sıkıntı kalmadı en üzgün olduğum zamanlarda bile bi bakıyorum öyle tatlı üyeler varki sıkıntım üzüntüm uçup gidiyor iyi ki diyorum K.K var ve iyiki buraya üyeyim ve iyiki varsınız K.K nın tatlı üyeleri :)

Benim paylaşımıma yorumo yapmak mecburiyetinde değilsin ki rahatsız olduysan da o senin problemin

Hala ayni dusuncedemisin:D
Al iste iki dakikada sinirin bozuldu :sly:

Bu bazi uyelerin surekli tartisma arayisinda olmalarini anlayamiyorum sanki uye olurken yemin etmisler herseye yorum yapacagima and icerim gibi :D

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla üyeler hakkında konu açmak yasak, konunuz kapatılır zaten büyük ihtimal.
Ama geyik sohbetine açabilirsiniz böyle bi konu, katılmak isteyen yazar zaten.:13:

Muhtemelen kk üyelerine olan bütün sempatisi azalmıştır.
Konu sahibi arkadaşım darılma kızma.. Bizde çok seviyoruz ki siteye giriyoruz.. Bence de çok şeker kk daki üyelerin %90 ı... en şekerleri de benim arkadaşlarım... :16::16:

Muhtemelen kk üyelerine olan bütün sempatisi azalmıştır.
Konu sahibi arkadaşım darılma kızma.. Bizde çok seviyoruz ki siteye giriyoruz.. Bence de çok şeker kk daki üyelerin %90 ı... en şekerleri de benim arkadaşlarım... :16::16:

Yok sempatim felan azalmadi sizin gibi şeker üyeleri kastederek konuyu açmıştım ve görüyorum ki yanilmamisim;)

Konu sahibi fikrini değiştirmiş olabilir bence yorumlardan sonra :1: Bu kadar gergin olmayın kızlar dünyayı kurtarmıyoruz sonuçta.

Back