K.k nin altin kizlari, her telden sohbet icin buraya :)

sordum yaaa aa merak ettim hala feci yanıyo ee msj da geliyo demek düşünüyo hehehehe:sm_cool: bu saatte kim konuşacak beni:1closedeyes:

aman bacim ne olsun iste sorunlar dertler bitiyormu yok bitmiyor hepimi zoyle degilmiyiz
dunyanin isleri
simdi anlatmaya baslasam sabahi bulur sende bende uyuyamayiz oyuzden en iyisi baslamayim ben

canım benim ya kıyamamŞeniz
olmaz olurmu mutlaka oluyor
bak kendinde diyorsun dünya işleri
çok büyük sorunlar değilse fazla kendini üzme
oo insan kafaya taksa neler bulmazki üzülmek için
birazda geniş olmak lazım(hoş ben yapıyomuyum hayır)

bayanlar ben kactim uykum geldi valla uyuyacam simdi sohbet guzeldi ama benden bu kadar valla memnun oldum hemserim seninle sohbet guzeldi biraz acildim valla
burdaysan arada gelirim muhabbet ederiz ben diyet gruplarindayim genelde gunduzleri orda oluyorum beklerim
hepinize iyi gecelerr

sordum yaaa aa merak ettim hala feci yanıyo ee msj da geliyo demek düşünüyo hehehehe:sm_cool: bu saatte kim konuşacak beni:1closedeyes:

himm oyle desen kizim ozaman kesin dusunuluyorsun sen desene ne guzel hadi ozmaan daha dusunsun seslenme yana dursun kulaklarin :asigim:

sagol canim be dedigin gibi genis olcan ama belli zaman sonrada artik daraliyorsun
morel oldun bana sagol canim hadi ben kactim gorusmek uzere bayanlarr

ses vermiyorum zaten düşünsün dursun garibim-tatlicadiarzu-konuyuda açtım herhal cevapları yarın alırım bu saatte kim uğraşır benim kulaklarımla dimi amayerimseniben
hadi iyi geceler...

iyi geceler valla bende çook memnun oldum
bende girdim pazartesi diyet grubuna
tamam görüşürüz çook öpüyorum seniiŞeniz

herkese merhaba kızlar ben geldim...delikafadulden:lepi:mısırdan tatLımmm:teytey::1hug:

aha aha aha beni istanbul buluşmaları kesmedikaydirigubbakcemile2...yalovadan da davet aldım:teytey:...aslında kendimi zorla davet ettirdim...tutmayın nan beni sosyalleşiyorumdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…