aha aha aha beni istanbul buluşmaları kesmedikaydirigubbakcemile2...yalovadan da davet aldım:teytey:...aslında kendimi zorla davet ettirdim...tutmayın nan beni sosyalleşiyorumdelikafadulden
sorrmaa beyza costu gezsin sosyallessin belki bi koca bulur benim tatlisim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:beyyzacımmm hoşbuldukk canımmm bakıyom sosyeleşmeler davetler
mısırım püskülüm hayılı olsun canım geç oldu ama temiz olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
gunaydın herkeseee mirmirmirmir
sorrmaa beyza costu gezsin sosyallessin belki bi koca bulur benim tatlisim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yoncagulum seni buaralar pek goremiyorum forumda hayirdir cokmu yogunsun bitanem Şeniz
canimcimmmmmm Şeniz
dunaksam pastani gordumde yazamadim mesaj
eline koluna saglik sefkulunede sihhat olsun insallah :1hug:
gunaydın herkeseee mirmirmirmir
sokakta bulunan adamdan hayır gelmeza.sa.s...işi olsa sokakta gezmez:roflol::roflol:...
ben yemek yiyi geliyorummmmmmmmmm
ben yemek yiyi geliyorummmmmmmmmm
laflara bak laflaraa :roflol::roflol::roflol:sokakta bulunan adamdan hayır gelmeza.sa.s...işi olsa sokakta gezmez:roflol::roflol:...
gel tabi canim ozluyorum ben senievet canımsın biliyorsun benim işleri yoğun oluyorum nasılsın kısss fırsat buldukça gelirim benŞeniz
ayneennn sositosositovala atasözü gibi döktürdün kızzzz
afiyet bal seker olsun cokacimcoookben yemek yiyi geliyorummmmmmmmmm