kızlar kaçtım benkaydirigubbakcemile
herkese iyi geceler...a.s.
slm kızlar yatmadan bi bakınıyım dedim misafir vardı giremedim herkese iyi gecelerrr
yok yok tabiki
Turgut özalda oturuyorum ben
sen ne sıklıkla geliyorsun?
slm kızlar yatmadan bi bakınıyım dedim misafir vardı giremedim herkese iyi gecelerrr
canim ben gecen yaz ordaydim
ama ondan once nezman geldin dersen 3 sene anamdan babamdan ayri kaldim
gecen yazin hasret giderdik bu yazda allah buyuk bakalim
teyzemgil turgut ozalda ben aslen ceyhanliyim bilmem bilirmisin
iyigeceler kızlar her telden sohbet ediyomuşsunuz yaa damdan düşer gibi dalmak istedim bende, hani bazen fena insanda kulak yanması olur yaa derlerki biri seni konuşuyo yada düşünüyo sizce hangisi doğrufisfisfis
ya oyle anacim ben oksuz ben yetim diyip dolaniyom ortada kader isteooo 3 yıl iyi dayanmışsın:teselli:
inşallah gelirsin bu yaz
bilmezmiyim ceyhanı adanalı oldum sayılır zati:lepi:
iyigeceler kızlar her telden sohbet ediyomuşsunuz yaa damdan düşer gibi dalmak istedim bende, hani bazen fena insanda kulak yanması olur yaa derlerki biri seni konuşuyo yada düşünüyo sizce hangisi doğrufisfisfis
iyi geceler
iyi yaptın
bende birtürlü kalkamıyorum:roflol:
sanada iyi geceler hosgeldin
varya aa diyorum gülüyorum b diyorum gülüyorum:roflol::roflol:
hayır biri görse deli sanacak:1shok:
sizede olur olmaz gülersem kızmayın
kendi kendime karnım ağrıdı gülmekten:roflol::roflol:
çıldırıyorum kanımcadelikafaduldendelikafadulden
dal dal bacım iyi ettin
hoşgeldina.s.
y
dus canim yanliz inciltme biryerini :)
inanki hic bir fikrim yok ama genekde biri seni aniyo derler dogrumudur dersen pek inandirici degil batil inanc bana gore
düşünüyor bence :lepi:
bendede acaip bi neşe var bu gece hiç bir sebepte yok:dance:
o ne olaki:roflol::roflol:
ay ne guzel bende tam tersi bu aksam sabahtan beri icim daraliyo oyuzden uyku tutmadi iki gogsumun arasi agriyo cok fena biraz dagitirim belki diye burdayim
valla bence super senin yasdigin duygu
tşkürler hanımlar hoşbulduk valla bilmiyorum iki gündür cayip kulağım yanıyor yanması anında sağolsun birileri seni düşünüyorum deyip kapadı teli sordukalrımda seni konuşuyorlar diyorlar ee 7 den beri konuş konuş bitiremedilermi herhel düşünlüyorum ben buna kaaat getirdimnşakkıdı
bu arada sohbetinize hem daldım hem düştüm sapa sağlamım alimallahsüprizzzzz-tatlicadiarzu-
inşallah öyledir
hayır sebepsiz olunca bende kuşkulandım:roflol::roflol:
senin neyin var canım niçin kötü hissediyorsun ?
tşkürler hanımlar hoşbulduk valla bilmiyorum iki gündür cayip kulağım yanıyor yanması anında sağolsun birileri seni düşünüyorum deyip kapadı teli sordukalrımda seni konuşuyorlar diyorlar ee 7 den beri konuş konuş bitiremedilermi herhel düşünlüyorum ben buna kaaat getirdimnşakkıdı
bu arada sohbetinize hem daldım hem düştüm sapa sağlamım alimallahsüprizzzzz-tatlicadiarzu-
bakın birileride girmiş bu konuya nette biri ne demiş
"kulak çınlaması, kulak yanması bu gibi şeyler insanların yaydığı enerjilerin çarpması sonucu olabilecek hadiseler gibi görüyorum nazar gibi yani biri seni düşünür yoğun bir enerji yayar mekan farketmiyor o enerji bir şekilde sana ulaşıp fiziki değişikliklere neden olabiliyor metafizik olarak böyle biliyorum bilimsel olarak açılımı "fisfisfis
dur ben bunu gidip kk daki tüm hatunlara sorayım bakiim ne diceklerdelikafadulden