K.k nin altin kizlari, her telden sohbet icin buraya :)

seheeerrr hoşgeldin...kaydirigubbakcemile2

mısırım püskülüm hayılı olsun canım geç oldu ama temiz olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

aha aha aha beni istanbul buluşmaları kesmedikaydirigubbakcemile2...yalovadan da davet aldım:teytey:...aslında kendimi zorla davet ettirdim:eek:...tutmayın nan beni sosyalleşiyorumdelikafadulden

beyyzacımmm hoşbuldukk canımmm bakıyom sosyeleşmeler davetler
sorrmaa beyza costu gezsin sosyallessin belki bi koca bulur benim tatlisim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mısırım püskülüm hayılı olsun canım geç oldu ama temiz olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

yoncagulum seni buaralar pek goremiyorum forumda hayirdir cokmu yogunsun bitanem Şeniz

sokakta bulunan adamdan hayır gelmeza.sa.s...işi olsa sokakta gezmez:roflol::roflol:...

sorrmaa beyza costu gezsin sosyallessin belki bi koca bulur benim tatlisim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yoncagulum seni buaralar pek goremiyorum forumda hayirdir cokmu yogunsun bitanem Şeniz

evet canımsın biliyorsun benim işleri yoğun oluyorum nasılsın kısss fırsat buldukça gelirim benŞeniz

sokakta bulunan adamdan hayır gelmeza.sa.s...işi olsa sokakta gezmez:roflol::roflol:...
laflara bak laflaraa :roflol::roflol::roflol:
evet canımsın biliyorsun benim işleri yoğun oluyorum nasılsın kısss fırsat buldukça gelirim benŞeniz
gel tabi canim ozluyorum ben seni
vala atasözü gibi döktürdün kızzzz
ayneennn sositososito
ben yemek yiyi geliyorummmmmmmmmm
afiyet bal seker olsun cokacimcoook

çoklu alıntı nasıl yapılıyorCADIARZUbiri bana açıklasın lütfen:içelim:

kusum hani alinti yap yazan yer varya onun yaninda NQ yaziyo ona tikliyosun alinti yapicagin mesajlarda enson alinti yapicagin msj da da aliniti yap i tikliyosun
anlatabildimmi ?

deneme bölümünde deneyeceğim şimdi bakalım olacakmı

oldu valla mısırdan aşkitom sağolasın...çok basitmiş be..bende bişi sandım....

X