K.K Klişeleri

kar noldu tatlım kım sıktı canını
ya zorla ınsanın agzını bozuyolar ıllahı agız payı verıcemkı susacak gerızekalının bırısı yaa..bu yorum yapdım onu bıne katlamıs ıyıkı cevap vermedım ya gelmısde gelmıs ustume nasıl ınsanlar var sasırıyom ben..kötükedihüso

off ladyim bi kere başkası yüzünden kavga etmeyin
sizin kendinizle ilgili hiç bir sorununuz yok ama dış etkenler böyle yapıyor ya çok üzülüyorum

bende buna üzülüyorum benneyaptımki ama napim olmuyo ki :sm_confused:
ister istemez çıkıyo kavga kafamçokkarıştı

ya kızlar ben bırısını oldurmek ıstıyorum yada sanaldada olsa kufru basıcam ban alsamda umrumda degıl yettı artık!..şişdim resmen yaa..nasıl ınsanlar var anlıyamıyorum!..

kim len bu :1ninca:

lady bılıyosun bulusdugmuzdada soylemısdım hatta ınankı kk yı yıkıcam onun basına hemde cok kotu bıcımde

bu gün biride bana taktı valla......hiç eksi rep almamıştım hiç alakası olmayan biri rep verdi.....
ve topikte atıştıkları kişi yani kavga yaptıkları bazı kişiler ......o kızın başka topikkine yorum yapmışlar hemde aynı saat içinde şaştım kaldım.........

bende anlıyamadım valla insanları bir öyleler bir böle.....

ben ben dusuncemı yazmısım markete gıdıp geldım yokum dıye bı dusuncemdende 10 tane yorum yapılmazkı ayrı ayrı kımkı adımı anıyo hıc bı sekıdle muattabım olmayan bırııssı zaten..
rep fılan vermedım kendılerını benım arkadasımmı sanıyolar kı hayatta ınemem o sevıyeye ama alttada kalmam herkes haddını bılmelı bu nedır canım yaa.!.
çete olusmus resmen ınankı ..
kim üzmüş benim karımın canını bakim..lmaz:
o konuyu bılıyosun ya gonulcum ona cok sınır oldum ne kadar sevıyesız ınsanlar var..
vallahı ılk kez boyle sevıyesız kısılerle karsılastım..

hayırlı sabahlar fıstıklarımmmmm :ecrin_bebek:
cok yoğunum bugun yıne
vee sadece 2 gun kaldı oruca ohhh cok şükürr onuda hayrlısyla atlatırız ınş

yaa benım daha okumam bıtmedı:tomato: tek ben mı kaldım yoksa bu aksam bıtrcem ınş
ıkı gundr ısyerımde cok yoğunum ve evdede cok bıtkınım ve dun aşkım bızdeydı hıc elıme alamadım
off cok uzuluyomm bu gun söz verdım bıtcek ınş işyerımde işim btsın hemen baslycam mafoldumben

güüüüünnnaaaaaaaayyyyyyyddddıııııııınnnnnnnnnnnnn -tatlicadiarzu-

lady bılıyosun bulusdugmuzdada soylemısdım hatta ınankı kk yı yıkıcam onun basına hemde cok kotu bıcımde
hıı o mu gene :1ninca:
günün ilk mesacı benden olsun bakalımm
günaydın herkese a.s.
günaydınn a.s.
hayırlı sabahlar fıstıklarımmmmm :ecrin_bebek:
cok yoğunum bugun yıne
vee sadece 2 gun kaldı oruca ohhh cok şükürr onuda hayrlısyla atlatırız ınş
geldi be ramazan :ecrin_bebek:
herkese günaydınnnnnnnnnnnn
gününüz güzel geçşin inş.......
günaydın a.s.

günaydın a.s.

benim 200 tane kaldı :bbo:
bugün bitiricem inşallah
senin ne kadar kaldı bitirince seninkileri alim yerimseniben

üzülme kuzum ya bak bende daha çok az okudum ama bu gün bitiricem hayırlısıyla :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…