- 6 Haziran 2008
- 13.456
- 5
-
- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
- #3.201
kimse diyemez!!!
bence sonu geldıde burda 0,5 yas kresı calıstırmıyoz..kaydirigubbakcemile3büyümeli biraz insan
a bana bunu mu demeye çalıştı bana şunu mu demeye çalıştı diye kötü içeriklere basılmaya devam edildiği sürece bu işin sonu gelmeyecek
dun gecekı yemekdekılermı hehe bekle kuzum alırsın bı ara eve gırsem verecem de nerdeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yaşasın alkisalkisalkis
nerde la bizim fotolar hala yollucan bana :mymeka:
büyümeli biraz insan
a bana bunu mu demeye çalıştı bana şunu mu demeye çalıştı diye kötü içeriklere basılmaya devam edildiği sürece bu işin sonu gelmeyecek
hoşgeldın canım..tükkan açılmış habarım yok..
iyi geceler kızlar..
sana ne diyim kocanlaydın :ecrin_bebek:bana demiyosun herhalde :bbo:
grev btti da -tatlicadiarzu-tükkan açılmış habarım yok..
iyi geceler kızlar..
+18 di zaten burası sengözlerimebaksanabbence sonu geldıde burda 0,5 yas kresı calıstırmıyoz..kaydirigubbakcemile3
mumkunse +18 olsun akıllar dımı amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dun gecekı yemekdekılermı hehe bekle kuzum alırsın bı ara eve gırsem verecem de nerdeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mapusluk değildi mirmirmirmirmapusluğun kaç gündü pasaklı..
zemusum herşey yeni açıldı
topic ben lady kar :roflol:
kım gırdıkı mapusa sositosositomapusluğun kaç gündü pasaklı..
kuzum bız kapanmadıkkı hıc..zemusum herşey yeni açıldı
görür görmez koştum nen ..zemusum herşey yeni açıldı
:lepi:hoşgeldın canım..
dukkan kapanabılır ama geyık bızde son gaz..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şeniz.sana ne diyim kocanlaydın :ecrin_bebek:
grev btti da -tatlicadiarzu-
+18 di zaten burası sengözlerimebaksanab
mapusluk değildi mirmirmirmir
:roflol:
ladym konuşmaya kalkarsak söyleyecek çok söz var ama anlayacak adam yok
laf doğru kişiye ulaşsa da anlayacak kafa yok o yüzden uzatmak istemiyorum ben şahsım adıma
evet çok sevdiğimiz bi arkadaşımız buna benzer şeyler yaşandığı için artık aramızda değil ama mutlu olduğunu biliyoruz çok şükür