- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
kar noldu tatlım kım sıktı canını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya zorla ınsanın agzını bozuyolar ıllahı agız payı verıcemkı susacak gerızekalının bırısı yaa..bu yorum yapdım onu bıne katlamıs ıyıkı cevap vermedım ya gelmısde gelmıs ustume nasıl ınsanlar var sasırıyom ben..kötükedihüsokar noldu tatlım kım sıktı canını
off ladyim bi kere başkası yüzünden kavga etmeyin
sizin kendinizle ilgili hiç bir sorununuz yok ama dış etkenler böyle yapıyor ya çok üzülüyorum
ya kızlar ben bırısını oldurmek ıstıyorum yada sanaldada olsa kufru basıcam ban alsamda umrumda degıl yettı artık!..şişdim resmen yaa..nasıl ınsanlar var anlıyamıyorum!..
ben ben dusuncemı yazmısım markete gıdıp geldım yokum dıye bı dusuncemdende 10 tane yorum yapılmazkı ayrı ayrı kımkı adımı anıyo hıc bı sekıdle muattabım olmayan bırııssı zaten..bu gün biride bana taktı valla......hiç eksi rep almamıştım hiç alakası olmayan biri rep verdi.....
ve topikte atıştıkları kişi yani kavga yaptıkları bazı kişiler ......o kızın başka topikkine yorum yapmışlar hemde aynı saat içinde şaştım kaldım.........
bende anlıyamadım valla insanları bir öyleler bir böle.....
o konuyu bılıyosun ya gonulcum ona cok sınır oldum ne kadar sevıyesız ınsanlar var..kim üzmüş benim karımın canını bakim..lmaz:
hayırlı sabahlar fıstıklarımmmmm :ecrin_bebek:
cok yoğunum bugun yıne
vee sadece 2 gun kaldı oruca ohhh cok şükürr onuda hayrlısyla atlatırız ınş
herkese günaydınnnnnnnnnnnn
gününüz güzel geçşin inş.......
hıı o mu gene :1ninca:lady bılıyosun bulusdugmuzdada soylemısdım hatta ınankı kk yı yıkıcam onun basına hemde cok kotu bıcımde
günaydınn a.s.günün ilk mesacı benden olsun bakalımm
günaydın herkese a.s.
geldi be ramazan :ecrin_bebek:hayırlı sabahlar fıstıklarımmmmm :ecrin_bebek:
cok yoğunum bugun yıne
vee sadece 2 gun kaldı oruca ohhh cok şükürr onuda hayrlısyla atlatırız ınş
günaydın a.s.herkese günaydınnnnnnnnnnnn
gününüz güzel geçşin inş.......
yaa benım daha okumam bıtmedı:tomato: tek ben mı kaldım yoksa bu aksam bıtrcem ınş
ıkı gundr ısyerımde cok yoğunum ve evdede cok bıtkınım ve dun aşkım bızdeydı hıc elıme alamadım
off cok uzuluyomm bu gun söz verdım bıtcek ınş işyerımde işim btsın hemen baslycam mafoldumben
yaa benım daha okumam bıtmedı:tomato: tek ben mı kaldım yoksa bu aksam bıtrcem ınş
ıkı gundr ısyerımde cok yoğunum ve evdede cok bıtkınım ve dun aşkım bızdeydı hıc elıme alamadım
off cok uzuluyomm bu gun söz verdım bıtcek ınş işyerımde işim btsın hemen baslycam mafoldumben