- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
-
- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
- #3.121
ilk birinci ay iyiydi klodym deniz güneş güzeldi
ama ikinci ay babamın vefatı olunca enerji falan sıfırlandı
ama yinede insanın evi gibi yok en güzeli
benim gittiğimde fazla görmemiştim seni arkadaşımvereliniortak
arada girince gördüm sende hoş gelmişin geç oldu ama olsunŞeniz
başınız saolsun :teselli: RABBIM mekanını cennet etsın :Saruboceq:
kılott nassın bacım benı özledın demı bende senı aksamları bunlar benı 6 dıyınce terk edıyo :gitme: sen olsan oyalardım senı 7 ederdım saatı
başınız saolsun :teselli: RABBIM mekanını cennet etsın :Saruboceq:
kılott nassın bacım benı özledın demı bende senı aksamları bunlar benı 6 dıyınce terk edıyo :gitme: sen olsan oyalardım senı 7 ederdım saatı
Özel mesajda yazdıklarınızı buraya yazarım inanın birbirinizin yüzüne bakamassınız bir daha ! Neyi paylaşamıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Hadi bakayım kim kime laf çakacak çakında görelim ? Geyik bölümünüde gerdiniz ya helal olsun size...
burcu ben bundan sonra KK'nın özel mesajlarında gerçekten özel konuları konuşmayacağım
sizlerin mail adresleri var zaten gerekirse mailleşiriz konuşuruz
ama her gerginlik olduğunda özel mesajını ortaya dökerim repte yazılanları ortaya dökerim diye tehdit etmek hiç hoş değil bu yapılan
cloudyyyym türk kahvesiyle çözüm bulmuşsun hadi gözün aydın bebekim sositososito
- Şu konuda olay var hadi karıştıralım,
- kız bak burada laf sokmuşlar sana hadi haddini bildir,
- bu X te amma salak bak şimdi nasıl ortamı gereceğim konuyu kapatacağım
bunlar mı özel konularınız ? Özel mesaj yazarken yukarıda bir uyarı var onu dikkatlice okuyun.
- Şu konuda olay var hadi karıştıralım,
- kız bak burada laf sokmuşlar sana hadi haddini bildir,
- bu X te amma salak bak şimdi nasıl ortamı gereceğim konuyu kapatacağım
bunlar mı özel konularınız ? Özel mesaj yazarken yukarıda bir uyarı var onu dikkatlice okuyun.
öle valla pasaklım
ben bu kadar etkili olduğunu bilmiyorum nescafe içince aynı zindeliği vermiyor ama
bide ladynin dediğini yaptım gece çalışıp gündüz uyudum
akşamda tesadüf kahve içtim uykum geçsin diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işe yaradı valla
ama var ya o kadar sıkıntılıydım ki nasıl çalışcam etcem diye düşünmekten başım çatlıyodu resmen
gece çalışmak hiç aklıma gelmiyodu hep gündüz çalışıyodum çok zor oluyodu
lady saolsun bana çalışma stratejisi belirledi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sizi dinledim canım arkideşlerimmmmmm ŞenizŞeniz
ne edım ablam yaa calısıyomheracığım klodym tekrar teşekkür ederim siz sağolunŞeniz
miniğim sağol canım benim inşallah bu sevgimiz saygımız hiç kaybolmaz:Saruboceq:
ne ediyon böcüğüm günaydın sanadaopuyorumnanaktan
gıcık :dilcikar:
tek bu yüzden mi seviyon beni yanii mafoldumbenmafoldumben
dur la sınava kadar yokum hele birde orucum saat 6 dedi mi pc başında oturamam hiç
yazılara baktıkça midem bulanıyo kaydirigubbakcemile3
Özel mesajda yazdıklarınızı buraya yazarım inanın birbirinizin yüzüne bakamassınız bir daha ! Neyi paylaşamıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Hadi bakayım kim kime laf çakacak çakında görelim ? Geyik bölümünüde gerdiniz ya helal olsun size...