K.K Klişeleri

başınız saolsun :teselli: RABBIM mekanını cennet etsın :Saruboceq:

kılott nassın bacım benı özledın demı bende senı aksamları bunlar benı 6 dıyınce terk edıyo :gitme: sen olsan oyalardım senı 7 ederdım saatı

heracığım klodym tekrar teşekkür ederim siz sağolunŞeniz
miniğim sağol canım benim inşallah bu sevgimiz saygımız hiç kaybolmaz:Saruboceq:
ne ediyon böcüğüm günaydın sanadaopuyorumnanaktan

başınız saolsun :teselli: RABBIM mekanını cennet etsın :Saruboceq:

kılott nassın bacım benı özledın demı bende senı aksamları bunlar benı 6 dıyınce terk edıyo :gitme: sen olsan oyalardım senı 7 ederdım saatı

gıcık :dilcikar:
tek bu yüzden mi seviyon beni yanii mafoldumbenmafoldumben
dur la sınava kadar yokum hele birde orucum saat 6 dedi mi pc başında oturamam hiç
yazılara baktıkça midem bulanıyo kaydirigubbakcemile3

Özel mesajda yazdıklarınızı buraya yazarım inanın birbirinizin yüzüne bakamassınız bir daha ! Neyi paylaşamıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Hadi bakayım kim kime laf çakacak çakında görelim ? Geyik bölümünüde gerdiniz ya helal olsun size...

Pardon... Şu an gerginlik yaratan sizsiniz... evet kural ihlali yapmışız... Kuzum da görevi gereği konuyu kapatmış mesajları silmiş ve konuyu geri açmış... Ama siz şimdi? Bizi tehdit ediyorsunuz... Neyi afişe etmeye çalışıyorsunuz? Özel mesaj özeldir Editör... Siz her sinirlendiğinizde özel mesajlarımızı kullanmak istiyorsunuz... :eek:lmaz::eek:lmaz:

burcu ben bundan sonra KK'nın özel mesajlarında gerçekten özel konuları konuşmayacağım
sizlerin mail adresleri var zaten gerekirse mailleşiriz konuşuruz
ama her gerginlik olduğunda özel mesajını ortaya dökerim repte yazılanları ortaya dökerim diye tehdit etmek hiç hoş değil bu yapılan

burcu ben bundan sonra KK'nın özel mesajlarında gerçekten özel konuları konuşmayacağım
sizlerin mail adresleri var zaten gerekirse mailleşiriz konuşuruz
ama her gerginlik olduğunda özel mesajını ortaya dökerim repte yazılanları ortaya dökerim diye tehdit etmek hiç hoş değil bu yapılan

- Şu konuda olay var hadi karıştıralım,
- kız bak burada laf sokmuşlar sana hadi haddini bildir,
- bu X te amma salak bak şimdi nasıl ortamı gereceğim konuyu kapatacağım

bunlar mı özel konularınız ? Özel mesaj yazarken yukarıda bir uyarı var onu dikkatlice okuyun.

cloudyyyym türk kahvesiyle çözüm bulmuşsun hadi gözün aydın bebekim sositososito

öle valla pasaklım
ben bu kadar etkili olduğunu bilmiyorum nescafe içince aynı zindeliği vermiyor ama
bide ladynin dediğini yaptım gece çalışıp gündüz uyudum
akşamda tesadüf kahve içtim uykum geçsin diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işe yaradı valla
ama var ya o kadar sıkıntılıydım ki nasıl çalışcam etcem diye düşünmekten başım çatlıyodu resmen
gece çalışmak hiç aklıma gelmiyodu hep gündüz çalışıyodum çok zor oluyodu
lady saolsun bana çalışma stratejisi belirledi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sizi dinledim canım arkideşlerimmmmmm ŞenizŞeniz

bunlar mı özel konularınız ? Özel mesaj yazarken yukarıda bir uyarı var onu dikkatlice okuyun.

ya arkadaşlar geyiktede böyle şeyler olmaması lazım
hem duyunca kızacağımız utanacağımız şeyleri paylaşmayılım başkalarının okuyabildiği
şeyler zaten özel değildirki bence

Bunlar bana ait yazılar değil sayın Editör!
Ben hiç bi zaman X de amma salak bak şimdi ortamı nasıl gereceğim konu kapanacak demedim!
Ne ile cezalandırdığınızı sanıyorsunuz beni!
Gerçekten sizin samimiyetinize inancım kalmadı artık!

bence böyle yaparak bir yere varamazsınız sevgili editör
hala laf sokmalar devam ediyor
biraz önce okudum biri bizi gözetliyor dikkatli olalım
misafir gel şunu yap bunu yap
aynı dokundurma diğer topikte hat safada bilmem farkındamısınız
ee böyle yaparak insanı tahrik ediyorlar birde bu açıdan bakın olaya

öle valla pasaklım
ben bu kadar etkili olduğunu bilmiyorum nescafe içince aynı zindeliği vermiyor ama
bide ladynin dediğini yaptım gece çalışıp gündüz uyudum
akşamda tesadüf kahve içtim uykum geçsin diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işe yaradı valla
ama var ya o kadar sıkıntılıydım ki nasıl çalışcam etcem diye düşünmekten başım çatlıyodu resmen
gece çalışmak hiç aklıma gelmiyodu hep gündüz çalışıyodum çok zor oluyodu
lady saolsun bana çalışma stratejisi belirledi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sizi dinledim canım arkideşlerimmmmmm ŞenizŞeniz

klodym bu kave ne işe yarıyomuş
ben konuyu kaçırdım bi de helefisfisfis

heracığım klodym tekrar teşekkür ederim siz sağolunŞeniz
miniğim sağol canım benim inşallah bu sevgimiz saygımız hiç kaybolmaz:Saruboceq:
ne ediyon böcüğüm günaydın sanadaopuyorumnanaktan
ne edım ablam yaa calısıyom
netım cok kesılıyo sızdn kopuyom
patron yığenı kıl bazen o netten kaldırıp iş yaptırıyo
ama ısler benım görevım deıl anlıycan aslanı öldurmenın zamanı geldı
mıdesınde deıl ekmek yemış bıtrmış:mymeka:

gıcık :dilcikar:
tek bu yüzden mi seviyon beni yanii mafoldumbenmafoldumben
dur la sınava kadar yokum hele birde orucum saat 6 dedi mi pc başında oturamam hiç
yazılara baktıkça midem bulanıyo kaydirigubbakcemile3

evt normalde hıc sevmem senı :dilcikar:
olm şaka edım ama saat 6dan sonra kk hayat duruyo
aksmlarıda kıl gelın ızın vermıyo oturuyo kendı aksama kadr evden bıde aksam 30 dk takılcam ondada gözu var mendubur karının kaydirigubbakcemile3
ben hıc acıkmıyom ama yemek dedıkce ne aklına gelırse cnm cekıy :kedi:

Mesaj (Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !):

bu mudur özel mesajda yazan uyarı? !

nedense sadece bizimkiler kontrol ediliyor demek ki !

Özel mesajda yazdıklarınızı buraya yazarım inanın birbirinizin yüzüne bakamassınız bir daha ! Neyi paylaşamıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Hadi bakayım kim kime laf çakacak çakında görelim ? Geyik bölümünüde gerdiniz ya helal olsun size...

tehdit mi ediyorsunuz :nazar:

bizim burda kimseyle derdimiz yok bizimle derdi olanları ne yapalım sen söyle mirmirmirmir

özel mesajlarımın hepsini buraya dökebilirsiniz şakkıdı sorun yok yaram da yok!! :1closedeyes:

X