- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
- #2.601
sizin geline benim kızımı yollayayımm onuu adamm eder benim kii!!!hihoyyytya kızlar çogunuz biliyorsunuz......
yıgenımın bakıcı sorunu olmuştu........
bulunamadı yıgenım 2,5 ay konyada bizim yanımızda kaldı.......
bakıcı bulundu bende yigenimi aldım vana geldim.......
şimdi.........bir huysuzluk etse gelinimiz.....aaa bu çocuk böle degildi konyada olmuş..........
o gün uyumasa bu uyurdu konyada düzeni bozulmuş.........
uyusa yada o gün huzurlu olsa çocuk...........konyaya gitmedende böyleydi.......iyi olanları kendine çocugun huysuzluklarını bize çıkarıyor......
ay bu çocuk 9 aylık tabiki bazen uyuyacak bazen huzrsuz olcak diyorum ........
yok diyor..........bu kadarda degil bölede olmaz diyor........
vallaha billaha kocamanda bir yemin size.......bebegimizde sessiz masum .......öyle yaramaz huysuz bir çocuk degil.........
gece agladı....uykusunun içinde neyse durdurmaya çalıştılar durmuyor........
bende yatagımdayım kalkmadım ben karışmayım diye .......yinede durmadı kalktım yanlarına gittim......
aldım yavrumu kucagıma iki pışpış dedim öptüm filan mamsını agzına verdim uyudu kaldı.........
neymiş efendim bu çocugun uyku düzeni bozulmuş aslımda daha erken uyuması gerekiyormuşş......
erken uyumadıgı için aglamış.....
demiyorki......mamsını vermek aklıma gelmedi.......duygu senin aklına geldi yazık bebgım acıkmış ondan aglıyor demiyor.....
uyku düzeni konyada bozulmuş......
oysa o kadar saatı saatınde uyrki......
kendide bilir......
ben 5,5 aydır bebkle birlikteyim benim kadarda ilgilenmiyor........
bak saati geliyor uyuyacak diyorum uyuyor kendide diyor uyku saatı geldi uyuycak diye ......gece agladı diye neymiş çocugun düzeni bozulmuş......sanki o düzenide kendi kurdu oda başka bir şey.......
nasıl canım sıkıldı.......
uyku düzenii neymişş gösterirr tam olarakkk!!!:jeyyar: