aynen katılıyom:dilcikar:aboww yazık laa biraradamı oturuyon sen :teselli:
allahtan çalışıyon ağşama kadar aynı evde kalsan hiç çekilmez
en meleği bile olsa kaynana kaynar kazana işte hıhh :dilcikar:
sağol cnm vereliniortakkızlar kendıme cay alıcam ıcen varsa soylesın
:roflolotlanakmı :1shok: muhaha ay çok güzel espiriydi bayıldım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
benimkide fazla uzak değil canım üst katta gerekli gereksiz geliyo buaralar nedense fazlamı yüz verdim ne kaydirigubbakcemile3yıne senı zıyeret edıyorda benımkı bırlıkde kalıyoz zanım bı evımı alım hayırlısıyla ınsalah :1no2:
yok canım burdayım inşallah dediğin gibi hayırlısıyla atlatırım şu dönemi :Saruboceq:hee iyi bizde ateş almaya geldin gittin sandık
bizde seni özledik canım
hele şu sınavını bi verde hayırlısıyla eskisi gibi katıl artık aramıza canım kaydirigubbakcemile5
sorma canım ya benim kociş sabahçı oldu benim işler karıştı adam 1 de evde olunca pek buraya fırsat kalmıyo tek bugün akşama kadar iştegel kuşum buyur gel beraber otlanakdelikafadulden
sağol cnmopuyorumnanaktankız niye bıktın ıspanaktan :bbo:
Şenizgel bende öpiim seniŞenizŞeniznerdesin sen yaw özlettin kendini iyiceneklava:
aynen katılıyom:dilcikar:
sağol cnm vereliniortak
:roflolt yiye yiye yakında süt vercez inek gibi:roflol:
benimkide fazla uzak değil canım üst katta gerekli gereksiz geliyo buaralar nedense fazlamı yüz verdim ne kaydirigubbakcemile3
yok canım burdayım inşallah dediğin gibi hayırlısıyla atlatırım şu dönemi :Saruboceq:
sorma canım ya benim kociş sabahçı oldu benim işler karıştı adam 1 de evde olunca pek buraya fırsat kalmıyo tek bugün akşama kadar işte
aboww yazık laa biraradamı oturuyon sen :teselli:
allahtan çalışıyon ağşama kadar aynı evde kalsan hiç çekilmez
en meleği bile olsa kaynana kaynar kazana işte hıhh :dilcikar:
anacım hıc sorma bıde gorsen neler cektımı allah kımsenın basına boyle kaynana vermesın ınat ettı busene almadı evımı yenıseneye kaldı ee tabı evde hızmetcısı var cekemıyorum artık hıc canım o sıtresle cocuk mocuk olmuyo bende.ılk geldımde naptı bılıyormusun temızlık yapıyoz yaptıgım yerden tekrar yapmaya basladı sınır oldum esıme dedım esım dedı neguzel temızlık yapıyor arkasındanda sen yapıyorsun dedı neden boyle yapıyorsun anne dedı esım kızdı odama gıttım agladım cok kıskanc bı kaynanam var anlıcanız kızlar allah yardımcım olsun:çok üzgünüm:
benimkide fazla uzak değil canım üst katta gerekli gereksiz geliyo buaralar nedense fazlamı yüz verdim ne kaydirigubbakcemile3
yok canım burdayım inşallah dediğin gibi hayırlısıyla atlatırım şu dönemi :Saruboceq:
sorma canım ya benim kociş sabahçı oldu benim işler karıştı adam 1 de evde olunca pek buraya fırsat kalmıyo tek bugün akşama kadar işte
valla sabah başlıyo merdiven arasında bir ses dilek dilek !!!allah allah CADIARZU derdi neymiş geliyo kadın ikide bir
:teselli: allahım tez zamanda kurtarsın inşallah
evde başka kim var
kaynata görümce bekar kaynın falan varmı canım
anladım cnmbenimkide fazla uzak değil canım üst katta gerekli gereksiz geliyo buaralar nedense fazlamı yüz verdim ne kaydirigubbakcemile3
:roflolbenim sütüm zaten kesilmedi
pastörize ettim saklıyom :roflol:
:teselli:valla okudukça içim cız etti bacım :çok üzgünüm:anacım hıc sorma bıde gorsen neler cektımı allah kımsenın basına boyle kaynana vermesın ınat ettı busene almadı evımı yenıseneye kaldı ee tabı evde hızmetcısı var cekemıyorum artık hıc canım o sıtresle cocuk mocuk olmuyo bende.ılk geldımde naptı bılıyormusun temızlık yapıyoz yaptıgım yerden tekrar yapmaya basladı sınır oldum esıme dedım esım dedı neguzel temızlık yapıyor arkasındanda sen yapıyorsun dedı neden boyle yapıyorsun anne dedı esım kızdı odama gıttım agladım cok kıskanc bı kaynanam var anlıcanız kızlar allah yardımcım olsun:çok üzgünüm:
canım aradakı mesafeyı koru sensen ol.bak ben olmadım sımdı yedıgıne gıydıgım ayakkabı gıysım herseyıme karısıyor gecenlerde ayakkabım yok dedım esıme ayakbı alayım dedım öyle lavlar ettıkı sınır oldum ayakkabın var neden alıyorsun sunları gıy bunu bılmem ne ayyy fenalık gelıyor kızlar ıyıkı calısıyorum yoksa kafayı yerım he gercı yedımde
evet canım çok haklısın ama benimki kendim yada eşimle alırsam kıskanıyo ama onla beraber gidersem parasını bile o verdiği halde hoşuna gidiyo ne çeşit bir insan anlayamadım kaydirigubbakcemile3canım aradakı mesafeyı koru sensen ol.bak ben olmadım sımdı yedıgıne gıydıgım ayakkabı gıysım herseyıme karısıyor gecenlerde ayakkabım yok dedım esıme ayakbı alayım dedım öyle lavlar ettıkı sınır oldum ayakkabın var neden alıyorsun sunları gıy bunu bılmem ne ayyy fenalık gelıyor kızlar ıyıkı calısıyorum yoksa kafayı yerım he gercı yedımde
kız vallaha daha çok acıdım şimdi sana hee
yeni evliysen karışır ama sen inadına al o alma dedikçe al eve getir çatlasın ortadan ikiye yarılsın bidaha alma demeye korksun kaydirigubbakcemile3
anladım cnmgeçen sene ne güzel toplaşıyorduk topişte bu sene herkeş çil yavrusu gibi dağıldı gitti:umursamaz:
:roflolaket yap bana yolla markette satalım:roflol rganik süt diyesırnaşık şey
:teselli:valla okudukça içim cız etti bacım :çok üzgünüm: