K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

evty ecmelsim sporsuz çok zor gidiyor kg.lar.spor şart..ama gelgör ki ben hiç yapamıyorum:KK43:hiç vaktim yok.
imkanın varsa hemen bi salona yazıl derim.

canım benim 3,5 yaşında bi oğlum var şuan akşamları bırakacak bi yer de yok.
arayıştayım bi salon bulsam tutacam elinden gidecez birlikte spora. kaydirigubbakcemile3

lahana çorbasını bende denemiştim geçen yıl ama ben yanında hep yedim haliyle bi halta yaramadıydı.kaydirigubbakcemile3

ecmel ve mopsy valla sizn verecek kilolarınız az kızlar acıyan bize acısın daha 23 kilocuk vermem gerekiyor bu diyet yap yap bitmez en az 6 ay dedim ben ne yapalım katlanıcaz artık

Günaydın kızlar ayy ben bu topiği geç keşfettim valla yazık bana:)Ege den vakit bulup farkedememişim..
Bende 13 ay oldu doğum yapalı aldığım 26 kiloyu aynen verdim ama eskisi kadar vücut fit olmadığı için bir 5 kilo daha vermek istiyorum..
Daha önce diyetisyenede gittim..Sizinle bildiklerimi paylaşırım,güzellik önerilerimide tabiki çok meraklıyım böyle şeylere maskeler,bakımlar:asigim:

Citosum kuru fasülye ile ilgili yazını gördümde benim gittiğim diyetisyen bakliyatı hergün bile yiyebilirsin hem çok faydalı hemde tok tutma özelliği var demişti banada yazıyordu.8 kaşık yiyordum..Çok iyi yapmışın canım..
günaydın duygucum hoşgeldin canımopuyorumnanaktantabiki bizimle bildiklerini paylaş cnm kaydirigubbakcemile5ewet cnm kuru bakliyatta çok önemli vücut için her besinin ayrı özelliği var diyet yaparak ölüm orucuna girmiyoruz sadece kısıntı yaparak sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzyerimseniben

günaydın canım benim.
valla bende daha tık yok.:gitme:
canım akşamı sadece meyve ve çaylarla geçiştircem.
kaçamak maçamak da yok şu 5 kilo gidene kadar.
spor salonu bulana kadar canım 100 e yakın ip atlıyorum, 50 de mekik çekiyorum, bide bacak ve popo eğzersizi yapıyorum 10 dakika canım.
tee bekarkene abşeyfır amıştım yazılışını bilmiyom kaydirigubbakcemile3 10 dakkada onla çalışıyom o kadar. akannehir
olsun cnm nasıl yaparsan yap hareket hiç farketmez istersen ev temizliği bile hareket yerine geçiyor hihoyyyt

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
günaydın iltercima.s.

çıtırlar günaydınna.s.
ben lahana diyetime devam ediyorum.bugün sebze ve meyve yiyebiliyorum.
ve busabah tartıldım bide ne göreyim..:lepi:tam tamına 64 kg geliyorumhihoyyyt
tatilden döndüğümde 65.800 geliyordum..lahana ve kereviz saplarısağolsunzemuszemus
ben lahana çorbasını içmekten nekadar bıksamda inadım inat bu çorbaya devamzemuszemus
günaydın nilü hg cnma.s.
ben malesef bıraktım lahana çorbasını kafamçokkarıştı
dünde vildoştan cesaret aldım içmiyom:kedi:
tebrik ederim cnm azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor:lepi::hooray:
hemencik senide ekliyim listeye:eek:

ecmel ve mopsy valla sizn verecek kilolarınız az kızlar acıyan bize acısın daha 23 kilocuk vermem gerekiyor bu diyet yap yap bitmez en az 6 ay dedim ben ne yapalım katlanıcaz artık

inanmak başarmanın yarısıdır. ümitsizliğe kapılmak yok.
ay 20-25 kilo verdim diyen insanlara nası gıpta ederdim. hakkatten isteyince oluyomuş.
3-5-25 önemli değil canım konsatre olmak önemli.

ÖNEMLİ NOT=DİYET LİSTESİNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kİ AYNI AY İÇERİSİNDE 3 KEZ DİYETİNİ BOZANLAR AY CANIM ÇEKTİ DAYANAMADIM BOZDUM GİBİ MAZERETLER KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
GELELİM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN İSMİNİ İMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHİR EDECEĞİM TABİKİ BAŞ TARAFINA ŞİŞKO VE YAHUT TOMBALAK GİBİ LAKAPLAR TAKARAK TEŞHİR EDECEĞİM ONUN İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DİYETİMİZİ HİÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK İSTEYENLER LİSTESİ

DİVİNİTY=boy=1,65=kg=73 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity 2,5 kg vermiş:lepi:

CİTOS2903=boy=1,65=kg=88,5 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos 1,5 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMİNİKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=57=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 2 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=74ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay 1 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg

DİLOOM=( KG ALMAK İSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANİYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MİNİŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMİLE DİYETİ YAPIYOR)=boy=1,60=kg=62=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLİHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

KARDELEN=boy=1,65=kg=66,5=ideal kg=61kg

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=65=ideal kg=50 kg

KISMETSİZKEDİ=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

Son düzenleme:
kahvaltı menüm
7 adet zeytin
1 k.k kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık
1 bardak yeşil çay yaseminli şekersiz

21 ekim çarşamba

sabah:
4 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
bir saat sonra 1 parça tost
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:
1 kase lahana çorbası
4-5 tane diyet kurabiye
1 fincan yeşil çay

akşam:
1 kase lahana çorbası
1 tabak lahana salatası :bbo:
metabolizma hızlandırma çayı

aralarda:
1 armut
1 elma
1 kivi

su: 2 lt.

spor:
20 dk bisiklet
50 twister
30 şinav
20 sağ..20 sol bacak hareketi

kızlar ben sabah ne yediğimi değilde birgün önce tüm gün boyunca ne yediğimi yazıyorum

günaydın derincim hoşgeldinopuyorumnanaktan
iyilik cnm bol bol diyet spor uğraşıyozkaydirigubbakcemile3
sen nasılsınyerimseniben
ben de iyiyimm:1hug: buralaraa bii bakemm dedimm!
sonra da derse başlayacamm!!:kahve:
az sonra eşim yemeğee gelirr onu bekliyorumm!!a.s
dün akşamm koşamadımm ben de canımm sıkıldı!
sporr yapmak rahatlatiii benii!!hihoyyyt

lahana yiye yiye içim dışıma çıktı artık lahanadan usandım :umursamaz:
haftaya yeni bi sebzeye takacam kafayı delikafadulden

vildoş kız seninde menün süper..senin lahananın içinde kereviz sapı varmı???
bende usandım valla ....bürüksel lahanası yaptım bide dün ..anacım hem çorba hem yemek valla bütün kanser hücrelerimiz bile temizlenmiştir heee...:roflol:
sen tartıldınmı hiç???canım okadar çorba içiyosun ya mesela 1.gün sadece sebze 2.gün sadece meyve
3.gün sadece meyve ve sebze yiyorsunn.onlarada uyuyormusun??
mesela ben bugün sebze ve meyve günündeyim...
öğlen çorbamı içtim bi tabak salata yedim...bitanede mandalin yedim:)

çitoscum seninde menüler harika ..maşşallah sende çok istikrarlısın:)

lahana yiye yiye içim dışıma çıktı artık lahanadan usandım :umursamaz:
haftaya yeni bi sebzeye takacam kafayı delikafadulden

bencede divinitycim ,kaç gündür lahana listende, değiştir hep aynı yönde olmas diyet yaparken,
ben bugün pek bi keyifsizim hala kaffaltımı yapmadım biliyonus mu,sabah beri su içe içe içim suula doldu,
şimci bişeler atıştırcam,küçük bi tostla çay içicemcokacimcoook
o kadar dikkatli beslenmeme rağmen bu kiloda demir attım ona uyuzum yaakötükedihüso

çitoscum seninde menüler harika ..maşşallah sende çok istikrarlısın:)
a.s ewet cnm bu kglardan hemencik kurtulcem :lepi:
kız tartılcemde korkuma çıkmıyom tartıya kaydirigubbakcemile3ya veremediysem çok üzülürüm diye:çok üzgünüm:

bencede divinitycim ,kaç gündür lahana listende, değiştir hep aynı yönde olmas diyet yaparken,
ben bugün pek bi keyifsizim hala kaffaltımı yapmadım biliyonus mu,sabah beri su içe içe içim suula doldu,
o kadar dikkatli beslenmeme rağmen bu kiloda demir attım ona uyuzum yaakötükedihüso
canımcım hiç sinir olma vücud direnç gösteriyor belli bir süre ondan sonra tekrardan başlıyon vermeye:teselli:

Günaydın dombililer :lepi:
nassınız recim nasıl gidii kaydirigubbakcemile2

kim didi salonumu :1ninca:
resim eklerim bebem istersen Şeniz
şu an pc de yok bugun eve gidip çekeyim resimleri opuyorumnanaktan
sanada günaydın bağyan basen :jeyyar:
canım salonunu sen bi topik açmışsın heralde yanlış hatırlamıyosam orda okumuştum
görümcen çatlak gacısıda aynısını yapıyomuş sinir olmuştun demi
kim bu hatun diye nikine baktım bide ne görem citosun en yakın arkadaşısın
rica ediyim ekler heralde dedim
dünde miray methetti.. çok merak ediyorum
evim güzel evime topik açıp resim eklesene bak çitosta yatak odanı merak ediyomuş :jeyyar:
sapığğğ elalemin cennet bahçesinden ona neyse sırnaşık şey sırnaşık şey
divinity nerde bugun gelmıcekmı yoksa
geldim elenicim burdayım :eek:
bizimkileri iadeli taahhütlü postalamışım akannehir geri geldiler onları anca gönderebildim :nazar:
Günaydın kızlar ayy ben bu topiği geç keşfettim valla yazık bana:)Ege den vakit bulup farkedememişim..
Bende 13 ay oldu doğum yapalı aldığım 26 kiloyu aynen verdim ama eskisi kadar vücut fit olmadığı için bir 5 kilo daha vermek istiyorum..
Daha önce diyetisyenede gittim..Sizinle bildiklerimi paylaşırım,güzellik önerilerimide tabiki çok meraklıyım böyle şeylere maskeler,bakımlar:asigim:
kaydirigubbakcemile5 hoşgeldin cnm Şeniz
çıtırlar günaydınna.s.
ben lahana diyetime devam ediyorum.bugün sebze ve meyve yiyebiliyorum.
ve busabah tartıldım bide ne göreyim..:lepi:tam tamına 64 kg geliyorumhihoyyyt
tatilden döndüğümde 65.800 geliyordum..lahana ve kereviz saplarısağolsunzemuszemus
ben lahana çorbasını içmekten nekadar bıksamda inadım inat bu çorbaya devamzemuszemus
günaydın nilüşşşş
süpersin nilüşüm yawss bende senin kadar olabilecekmiyim acep :nazar:

vildoş kız seninde menün süper..senin lahananın içinde kereviz sapı varmı???
bende usandım valla ....bürüksel lahanası yaptım bide dün ..anacım hem çorba hem yemek valla bütün kanser hücrelerimiz bile temizlenmiştir heee...:roflol:
sen tartıldınmı hiç???canım okadar çorba içiyosun ya mesela 1.gün sadece sebze 2.gün sadece meyve
3.gün sadece meyve ve sebze yiyorsunn.onlarada uyuyormusun??
mesela ben bugün sebze ve meyve günündeyim...
öğlen çorbamı içtim bi tabak salata yedim...bitanede mandalin yedim:)

cnm benim lahana çorbamın tarifini veriyim
içinde kereviz sapı yok
bide ben sabah kahvaltımı normal yapıyorum öğlen ve akşamları az yiyorum

bitti bitti roşumcum
son lahanayıda bugün yiyim artık bidahaki pazar alış verişinde başka sebzeye geçiş yapacam inşallah
eve fazla sebze almamaya özen gösteriyom çünkü bozulup çöpe gidiyolar yazık oluyo israf
kocikin paracıklarına yazık kaydirigubbakcemile3

akannehir cnm belli bi süre sonra vücut yağ yakmazmış ama bu düzen devam edersen aşağılara doğru inersin
bide sabah kahvaltı yap akşam 7 den sonra su iç kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın bağyan basen :jeyyar:
canım salonunu sen bi topik açmışsın heralde yanlış hatırlamıyosam orda okumuştum
görümcen çatlak gacısıda aynısını yapıyomuş sinir olmuştun demi
kim bu hatun diye nikine baktım bide ne görem citosun en yakın arkadaşısın
rica ediyim ekler heralde dedim
dünde miray methetti.. çok merak ediyorum
evim güzel evime topik açıp resim eklesene bak çitosta yatak odanı merak ediyomuş :jeyyar:
sapığğğ elalemin cennet bahçesinden ona neyse sırnaşık şey sırnaşık şey

geldim elenicim burdayım :eek:
bizimkileri iadeli taahhütlü postalamışım akannehir geri geldiler onları anca gönderebildim :nazar:

kaydirigubbakcemile5 hoşgeldin cnm Şeniz

günaydın nilüşşşş
süpersin nilüşüm yawss bende senin kadar olabilecekmiyim acep :nazar:

cnm benim lahana çorbamın tarifini veriyim
içinde kereviz sapı yok
bide ben sabah kahvaltımı normal yapıyorum öğlen ve akşamları az yiyorum
ne var oluum sapuk olucak:dilcikar::dilcikar:merak ettim işte ne var bunda hatta seninkinide merak ediyom:jeyyar:

lahana çorbası

malzemeler:

2-3 yeşil soğan...
2 domates...
maydonoz...
yeşil biber...
sarımsak...
3 dal lahana...
1 paket hazır çorba...
1 et veya tavuk bulyon...

yapılışı:
önce lahanaları doğra tencereye az suyla koy 5-10 dakika kaynasın
o kaynarken diğer malzemeleri küçük küçük doğra
domatesler rendelenecek
sonra onlarıda kaynayan lahanaların üstüne koy hepsi birlikte pişmeye devam etsin
1 lt suda hazır çorbayı karıştır....onuda kaynayan malzemelerin üzerine dök karıltırarak kaynat...içine bulyon at ...istersen üzerine az nane ekle

ben kremalı tavuk çorbasıyla yapıyorum ve tavuk bulyon atıyorum....içeceğim zamanda limon sıkıyorum ve bol pul biberle sıcak sıcak içiyorum cokacimcoook....tavsiye ederim çok lezzetli oluyo

X