- 3 Haziran 2008
- 4.799
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynana geçmiş olsun cnma.s.bende daha dün aldım lahanayı cnm bugün öğlene başlıycam içmeye:sinifsinif:divinde içiyordu dün sanırım başka kimse gelmedi düngünaydın kızlar naberler..
ben dün hiç gelemedim kusura bakmayın...kayınvalidemdeydim evine parke seramik falan yaptırmıştı bitmiş yardıma gittim..ordanda ablası(yani eşimin teyzesi)merdivenlerden düşmüş kalcası omusu kırılmış kemik mesaneye batmış kanama olmuş ameliyata alındı hastaneye gittik..bugün normal odaya almışlar iyiymiş çokşükür....
bende busabah tartıldım 65 kgyum....
çitoscum ben pazar akşamı lahana çorbasını yaptım dün sabah içtim ama kayınvalideme hastahaneye gidince öğlen akşam içemedim....bugün devam ediyorum çorbaya.işyerine getirdim..
sabah.....1 kase lahana çorbası içtim ama yanında bikaç lokma ekmek yedim yaw biraz kereviz kokuyor malesef..ekmek bastırdı biraz ...sen neyaptın çorba işini????????????
bizle devam eden varmı ??
:uhmnu netten kopyaladım cnm sanırım dediğin gibi olucakkaydirigubbakcemile3şu popo hareketi olan tek adım nasıl bi hareket yaw???adım atıp olduğumuz yerde öne arkayamı gştcez anlamadım????
:lepi:hoşgeldin roşum afiyet bal şiker olsunŞenizgünaydın güzellerim,
akşam azcık taze fasülye ,nar ,yedim,
eşim çekirdek çitliyodu azcıkta ondan otlandım:kedi:
sabah kaffaltımda:
yarım simit,
domates ,salata,
az paynir,
zeytin,1 yumurta yedim,
şimci 2.fincan çayımı götürüyom
şu popo hareketi olan tek adım nasıl bi hareket yaw???adım atıp olduğumuz yerde öne arkayamı gştcez anlamadım????
kolay gelsin roşum benimde misafirim gelecek öğleden sonra ben ağşamdan yaptım işlerimi:lepi:saolasın çitosum,hepimize afiyet ossun,işlere döniim ,beni bekler duruu yasıkkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin okyanusum a.s.öyle oldu valla ayran içtik ayrı düştük herkes çil yavrusu gibi dağıldı gittibizde vildoşla yeniden bizim kızları toplayak dedik hemide kilo verirken birbirimize destek olalım diye bu topişi açtık cnmsositosositosen nasılsın kızın nasıl öperim onu mis kokulumuŞenizgünaydın kızlar
çitosum şükür kavuşturana nasılsın tadlum kız baya ayrı düştük he önceden ne güseldi
siz baya diyete başlamışınız kıs lahanalar falan hadi bakalım ilk önce kim kilo vercekzemuszemuszemuszemus
ebet :gitme:kaydirigubbakcemile5yavrim yemeğini aynı düzen yiycen fekat spor yapmalısın toto sıkılaştırıcı hareketler yapmalısın a.s
nası olii bu akannehir
Kalça sıkılaştırma ve seksi bacaklar için evde egzersiz yapabileceğiniz en iyi hareketler çömelme ve tek adım squat hareketleridir. Bu hareketler popo dikleştirme de ve selülit giderici olarak ta oldukça önem taşırlar. Bu yüzden bu hareketleri yaptıktan sonraki bacaklar ve kalçalarda et kesmesi dediğimiz sızılar oluşması normaldir. Unutmayın ki bu hareketleri kararlı bir şekilde sürdürdüğünüzde kalça ve bacaklarda yağ birikmesi oluşmayacak, lenf sistemi düzenli bir şekilde dolaşım gerçekleştirecek ve çok rahat ödem atacaksınız, bu da selülite karşı iyi bir korunma sağlayacaktır.
sen baa gel pıstıım,
ben ellerimlen besliim seni:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3o zaman toton dan alıp nanağına enjekte ettircen canım şutarafagittiebet :gitme:
nanaktan nası kilo alacam ben ya
ancak çok tonbik olunca nanaklarım da tonbik olii
zayıflayınca tümden zayıflıyom mafoldumben
nası olii bu akannehir
besleme apla totom büyüdü :gitme:
nanaklarıma çare arıyom mafoldumben
kaydirigubbakcemile3o zaman toton dan alıp nanağına enjekte ettircen canım şutarafagitti
desene kalp kalbe karşıymışŞenizbende tam öle diiicektim kaydirigubbakcemile3
kızlar öğleden sonraya misafirim var onlara ikramlık hazırladımalkisalkisalkis
ama ben onlardan hiç birini yemiycem:umursamaz:kendime lahana çorbası yapıcim birazdan onu yiyecem :sinifsinif:kokusunu hiç sevmiyom lahananın ama mecburen katlanıcam:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3o zaman toton dan alıp nanağına enjekte ettircen canım şutarafagitti
kaydirigubbakcemile3bir ara yaparım bende onu yiyceme galeta kemiririm daha iyi kaydirigubbakcemile3citosum naber kankim kaydirigubbakcemile5
dünkü ikbal gürpınarın tarifini verdiğim kurabiye vardıya onu yaptım :lepi:
heçde damak tadıma uygun deel sevmedim :umursamaz:
tam diyet kurabiyesi oldu
tavsiye ederim sizde yapın tok tutuyo bide iştah kesiyo laelaelaelaelae
çitos işkembeyi biliyisin demi
aynı işkembe gibi kokuyo lahana çorbası sırnaşık şey sırnaşık şey
ben dolaptan çıkarrıp ısıtmak için tavaya koyarken burnumu tutuyom :sinifsinif:
iyice kaynar yapıyom bol pul biber atıyom limonsa sıkıyom o zamanda tadına doyum olmuyo laa sende öyle dene cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3bir ara yaparım bende onu yiyceme galeta kemiririm daha iyi kaydirigubbakcemile3
bu arada hoşgeldin cnm:1hug:iyilik güzellik ne olsunseni beklemekten ağaç oldum sayfanda:çok üzgünüm:
valla cnm uyumuş kalmışız sıcak sıcak rahat yatakta ohh gel keyfim gel :icecream:kaydirigubbakcemile3bir ara yaparım bende onu yiyceme galeta kemiririm daha iyi kaydirigubbakcemile3
bu arada hoşgeldin cnm:1hug:iyilik güzellik ne olsunseni beklemekten ağaç oldum sayfanda:çok üzgünüm:
:bbo: akannehir akannehir akannehir
kapsülünü içsen daha iyi olmaz mı o kokuyu çekecene ya :1ninca: