- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
hayır benden:umursamaz:
ben ben dememiştimki bizdemiştim :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizden bahsediyo şakkıdı
ne engelin var cnm spor yapmak için
kaydirigubbakcemile3desene sanada benim gibi gaz lazım sırnaşık şeyhava gazıkaydirigubbakcemile3bende bayılırım iltifat almaya gerçi hangi kadın hoşlanmaz dimi amazemuszemus
canım benim ağşamları evde fırsatın yokmu yapmaya 30 dakika yapsan bile çok faydalı sana özellikle karın bölgesi için yaparsan cnm göbüşünden çabuk kurtulursunyerimseniben
alkisalkisalkishiçte demem öle çünküm bende yumurtayı çok severim hertürlüsünü yerim farketmez banacokacimcoook
günaydın çıtırım divim osmaniye pasaklı casperim ben bugün yokum anacım kendimi iyi hissetmiyorum yarın görüşürük özleyin he beni
naniknanik ben yatağa bile makyajlı girerim olim sırnaşık şey
şaka biyanada dayılarımın hanımları beni oğullarına almak için çok çabaladılar annem vermedi...yengem beni istedi diye kadını dövecekti nerdeyse
dün iki yengemde yanyana oturuyo o sarılıyo bırakıyo öbürü sarılıyo gurban oluyum meltemim güzelim gülüm nasılsın falan sırnaşık şey
bide benim kociki kıskanıyolar beğenmiyolar
çirkin diyolar kısa boylu onun nesini beğendin diyolar :roflol: ama benim gözümle bakmıyolarki güzelliğini görsünler :asigim: aşkım o menimmm Şeniz
EL YIKAMA GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNN
ELLERİ GÖRELİMMM :lepi::lepi:
naparsın CADIARZU en fazla çayıma müsil atarsın oda işime gelir sırnaşık şey sırnaşık şey
Hoşbuldukkk canımm a.s.
Oooo citosumm kürkümü soruyosan çok olduuu yaa eskidiii bilee zemuszemus
Yaa maşallh topik çok şenlikliii bende gelem dedimmm yanınıza :dance:
vallamı yaww
gitmesen böğün olmazmı ne güzel kaynatıyoduk :gitme:
Şeniz
aynen aynen
batsın arkadaşım batsın yeniden yaparık sen gel yeterki :dance:
neden üstünüze alındızki:sm_confused::dilcikar:
vaktim olmuyo akşamları evde
kocem sağolsun bebekten beter :sinifsinif:
evet çok değil 30 dk yapsam ne kadar iyi olur ama ona bile fırsat bulamıyorum
arada streç sarıp 1 saat spor yapıyorum ama çok seyrek mafoldumben
kayracım dikkat et kendine canım Şeniz
:asigim: :asigim: :asigim:
:lepi::lepi: :lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey bağırsaklarımız temizlenir ödem atarız valla bende mi içsem :roflol:
iyi yaptınnn hoşgeldiiiin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
vallamı yaww
gitmesen böğün olmazmı ne güzel kaynatıyoduk :gitme:
Şeniz
aynen aynen
noliyii la :sm_confused: bizden bahsetmemişmiydin :uhm:
saka saka gülooom sizden bahsettim tabikide baska kimim var bu topikte benim sizden baska kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol::roflol:noliyii la :sm_confused: bizden bahsetmemişmiydin :uhm:
bende =)yesil(=, belenay+, citos2903+, divinity+, kısmetsiz kedi, xaysex hepinizi öpüyorŞeniz ve kacıyorum divin cim seni ayrıca öpüyorum :jeyyar:
hoş bulduk ozaman kıslarrr.Şenizhoşgeldin canım Şenizbişi olmaz temelini sağlam attık kankimle hepimizi taşır :roflol:
hoş bulduk ozaman kıslarrr.Şeniz
.hade bakem ozaman kalorilerimii yakalım gübeklerden kurtulalımmm:roflol:
kıslar sporun aynında bi küçük tiyo..yemekten yarım saat önce yene hurma metobalizmayı hızlandırıp kilo vermeye yardımcı oluyormuş.