canım 3,5 yaşında.
zaten zayıf bide benimle spor yaparsa tam olur.kaydirigubbakcemile2
hımm bende 29 yaşındayım.
ben yarın yazarım ölçülerimi.
gerçi ölçmeye korkuyom ama gerçeklerle yüzleşme vakti gelmiştir.mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 işe yaramazdı eminim. :1ninca: kaydirigubbakcemile3
Peki çikolatalımıydı pasta cokacimcoook
:mymeka::mymeka:bidaha duymeyim görmiyem bu seferlik affettim a.syoksa şepeşilleyi yersin benden ona göre:kedi: ben dün öğlen bi dilim yaşpasta yedim :1shok:lmaz: :umursamaz: :1ninca: Çok üzgünüm çoook yasakkelime benneyaptımki :1no2: :1closedeyes: :mymeka: :çok üzgünüm: :dilcikar: :tomato: :enbuyukkk: PİŞMANIM ÖRTMENİM :çok üzgünüm:
vereliniortaktanıdıma memnun oldum canım bende evliyim 5 yıllık belki duymuzsundur yeni bebemi kaybettim:çok üzgünüm:yeniden anne olabilmek için bu kilolardan kurtulmaya karar verdim inşallah hep beraber zayıflarız cnmkaydirigubbakcemile5sende ölçülerini yazarsan listeyec ekliycem senide şimdiki kilonu ve olmak istediğin kilonu boyunu yaz cnmbende ıyım canım tesekurler napalım calısıyorum ozel bı sırketde bende zayıflamak ısdıyorum ama bazen sankı fazla kacırıyorum ısde oldum ıcın acele bı pagaca falan yıyorum oda cok kılo yapıyor ama bugunden baslıcam canım ınsalah kılo vrırım canım
:gitme:güle güle canım yine geldivinitycim şunu unutma sen bir çocuk doğurmuşsun1
ben daha bir tane bile beceremedim 2
üstelik yaşımda fazla bu kiloyla3
öptüm kardeşim benimlen yarışa çıkma bu konuda yorulursun:)))
:mymeka::mymeka:bidaha duymeyim görmiyem bu seferlik affettim a.syoksa şepeşilleyi yersin benden ona görelmaz:
vereliniortaktanıdıma memnun oldum canım bende evliyim 5 yıllık belki duymuzsundur yeni bebemi kaybettim:çok üzgünüm:yeniden anne olabilmek için bu kilolardan kurtulmaya karar verdim inşallah hep beraber zayıflarız cnmkaydirigubbakcemile5sende ölçülerini yazarsan listeyec ekliycem senide şimdiki kilonu ve olmak istediğin kilonu boyunu yaz cnm
ben çıkıyorum popom acıdı otura otura azcık hareket edeyim öğlen yediklerimi yaarım canlar hoşçakalın
divinitycim şunu unutma sen bir çocuk doğurmuşsun1
ben daha bir tane bile beceremedim 2
üstelik yaşımda fazla bu kiloyla3
öptüm kardeşim benimlen yarışa çıkma bu konuda yorulursun:)))
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
:mymeka::mymeka:bidaha duymeyim görmiyem bu seferlik affettim a.syoksa şepeşilleyi yersin benden ona görelmaz:
vereliniortaktanıdıma memnun oldum canım bende evliyim 5 yıllık belki duymuzsundur yeni bebemi kaybettim:çok üzgünüm:yeniden anne olabilmek için bu kilolardan kurtulmaya karar verdim inşallah hep beraber zayıflarız cnmkaydirigubbakcemile5sende ölçülerini yazarsan listeyec ekliycem senide şimdiki kilonu ve olmak istediğin kilonu boyunu yaz cnm
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
Sağol hemşo beni düşündüğün için :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3öğğğğğ benim bu pastaya garnım tok
dilom yesin cokacimcoook