:roflol::roflol::roflol:hay allah iyiliğini versin olur yazarım bizim listenin tam karşısına dobikler listesi yapalım:roflol::roflol::roflol:citos yaz kayraya hedef kilosu 90 + :roflol: bu gidişle sonu heç iyi görünmüyo sırnaşık şey
oyy işi oralara götürürsek benim için iyi olmaz ne mezura yeter ne metre:roflol:
heheyyyyyttttttt ben daraldım uşaklar
göğüslerim 1 beden küçüldüler yeminle valla
5 ekimden beri kararlı ve istikrarlı bi şekilde hem sporumu hem diyetimi yapoorum
olur ölçülerimizide yazalımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3niye canım müsli daha tok tutuyor insanı :jeyyar:sen şuna ben sevmiyom desene sende yaz kız ölçülerini liste yapıcimzemuszemus
ay deme; vallahamı.
yaş kaç bu arada belenaycım.
durmak yok yola devam. -tatlicadiarzu-
daş gibi olcen işte daha ne istiyon.:mymeka:
bende spora mekikle başlıcam kızlar.
gendime uygun bi spor salonu bakiyom bu aralar.
anam ateş pahası yaklaşılmıyo yanlarına.
netcem bilmiyomm.:uhm:
:roflol::roflol:yazdım yazdım mirak etmekötükedihüsobenide yazın ya
espri olsun
bahh giderim
:teselli:vah garibim vah ben şimdiki kilonla evlenmiştim naber :dilcikar:44 bedenlik gelindim:çok üzgünüm:şimdi 50 beden giyiyom :çok üzgünüm:ayrıcada ideal kilonu yazmamışın kaç kilo olmak istiyin onuda belirta.sçitos ben 73 kg yim
boyum 1,65 cm
bel 82 :çok üzgünüm: evlendiğimde 58 di
göğüs 100 :1ninca: evlendiğimde 75 beden takıyodum :sinifsinif:
kalça 107 :tomato: 36 beden etek giyiyodumne hale gelmişim beee vay anasını CADIARZU
oyy işi oralara götürürsek benim için iyi olmaz ne mezura yeter ne metre:roflol:
hoşgeldin çıtıyy hemşire Şenizkaydirigubbakcemile2 ben geldiiiiimmm hihoyyyt
Nasılsınız.
Kendime azıcık makyaj yaptım havam yerine geldikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:hay allah iyiliğini versin olur yazarım bizim listenin tam karşısına dobikler listesi yapalım:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:yazdım yazdım mirak etmekötükedihüso
:teselli:vah garibim vah ben şimdiki kilonla evlenmiştim naber :dilcikar:44 bedenlik gelindim:çok üzgünüm:şimdi 50 beden giyiyom :çok üzgünüm:ayrıcada ideal kilonu yazmamışın kaç kilo olmak istiyin onuda belirta.s
Şeniz hooşbuldum çitos hanım.hoşgeldin çıtıyy hemşire Şeniz
nasılsın cnm yerimsenibenfıstık oldun ölemizemuszemus
eleyna diloom hoşgeldiniz kızlar a.s.a.s.
merhaba kızlar hosbulduk nasılsın
biz hepsiburdadan bisiklet aldık
ne spor salonu gıı evinin konforunda çalışsana
dilom sen hemşireymişsin canım bişey soracam
Şeniz hooşbuldum çitos hanım.
Nickin ağzımı sulandırıyor cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
Evet sabahtan beri donuk bir suratla geziyodum yemek yedim kendime geldim makyaj yapayım dedim kaydirigubbakcemile3
buyrunnnnnnnnn selam hemşom hoşbuldumopuyorumnanaktan
ben çıkıyorum bby