Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar listeye bilgilerinizi verdikçe yazıcam herkes versin ölçüsünü yazayımvermeyenlere diyom şutarafagitti
evet ya bi domuz gribimiz eksikti.
Allahım sen çolumuzu çocuğumuzu bizleri koru bu pislikten yarebbim :Saruboceq:
hoşgeldin karcımŞenizanacım ölçülerinide yaz bana ekliyim senide listeyeyerimsenibenmerhaba kızlar yemek fotoları komayın yah canım cekıy
sabah bı tost yedım 3 fınıcan cay ıctım ..:ecrin_bebek:
senide parantez içinde almak isteyen diye yazayım cnm sende yaz yerimseniben
Kilo vermek isteyenler mi sadece :kedi:
ayıpsın kuzum 90-60-90 yaz hemen :roflol:Şenizhoşgeldin karcımŞenizanacım ölçülerinide yaz bana ekliyim senide listeyeyerimseniben
:kedi: ayy benim boyum 1,60 kilom 45,5 :kedi: başka ölçüye gerek var mı ki :gitme: kilo almak istiyorum beeeenn mafoldumbensenide parantez içinde almak isteyen diye yazayım cnm sende yaz yerimseniben
ayıpsın kuzum 90-60-90 yaz hemen :roflol:Şeniz
:roflol:delüü ben ciddi soruyom bak kafadan 100=100=100 yazarım:roflol::roflol:ayıpsın kuzum 90-60-90 yaz hemen :roflol:Şeniz
:roflol::roflol: ona bın cekerım o kesın ama ya okadar estetık olıylar gene olmıy :roflol:
:kedi: ayy benim boyum 1,60 kilom 45,5 :kedi: başka ölçüye gerek var mı ki :gitme: kilo almak istiyorum beeeenn mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 artık standart adriana limaymış kaydirigubbakcemile3
İstersen onun ölçülerini yaz :roflol:
yuh cıtos ne dıyon allah korusun:roflol::roflol:delüü ben ciddi soruyom bak kafadan 100=100=100 yazarım:roflol::roflol:
:roflol::roflol:yazicim işte :roflol::roflol::roflol: ona bın cekerım o kesın ama ya okadar estetık olıylar gene olmıy :roflol:
yuh cıtos ne dıyon allah korusun:roflol:
hani sen yazmadınki boyunu posunu bana habire yemek koyuyon ortaya :roflol:çitoss hani bennnnnn :umursamaz:
vildan bu nee :uhm:
buu benim yemeğim
yemek ekliyodum bi ara siteye kayrada onu bulmuş iştah kabartsın diye koymuş
biz ölüm orucu tutmuyozya canım sadece diyet yapıyoruz yani benim diyetten anladığım ölçüyü azaltmak
eskisi gibi oturup tıka basa yemek yemiyorum yani herşey yerim bana herşey serbest alkisalkisalkis
eeeeeeeeeee başlim hemen
göğüs - 90 anacım
göbiş 2 ayda - 100 olmuş 70 di en son
basen -107 olmuşş
kilom şuan 62 bakkem kaç kilo alcem
boyum posum - 1.60 bacım
kuşum anladım onuda ne yemeği top top çok şeker görünüyo laa.kaydirigubbakcemile3