- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
ayy demek arkideşin doğum yaptı çok sevindim cnmalkisalkisalkisrabbim bizede göstersin hayırlısıyla inşallahhhhhh sağ salim ama:Saruboceq:kimse yokmuu????
ben bugün pek uykusuzum beşbuçukta kalktım eşim yola çıkacaktı ona kahvaltı hazırladım 6da çıktı kuzum..o sırada ezan okundu kırk yılda bi sabah namazı kılayım bari dedim ama sonradan regl olduğum aklıma geldi....
yattım yine ama bugun safsalak gibiyim uykum varrr...
kızlar bide benım arkadaş şuanda yavruşuna kavuşuyor doğumda....aramızda 20 gun vardı ben hamişken...yani nasılda geçiyor zaman inanılır gibi değil....hakkımızda hayırlsı olsun inşallah ne diyim....
kızlar sizi özledim valla şu k.k yüzünden bayram dönüşü buluşup sohbet edemedik resmen..öptüm hepinizi....
:roflol:seni cadı seni insan kocikine eziyet edermi hiç sırnaşık şeysen yatarkende o çalışıyordur o zaman oda sana yapar görürsün:roflol:çok huysuzum çokkk mafoldumben
saba sabah kocamın basının etini yedim
uyan dedim kalk dedim uykum var yatcam diyo cıx kalkacaksın ben çalışırken sen yatamassın dedim :ecrin_bebek:
bi güzel kısdırdın keyfini bozdum kapadım telefonu :1closedeyes:
canım kızdırmak istedi napim :tomato: can sıkıntısı işte :roflol:
kaydirigubbakcemile3 regl olduğunu iyi hatırladın he
Allah kavustursun canım :1hug:
beloş kusura bakma imzama yazdım artık buna bir dur demenin vakti geldi ilk cezam sana geldi 3 gün teşhir edicim seni darılmak yok kuzum ben baştan belirttim kuralı bozana ceza var deyiyasakkelimebelkim bana kızarda inatla başlarsın yerimsenibennasılsınız şekerler bayram bitti döndüm dicem ama hala başlayamadım recime başlıcam inşallah maşallah bu arada almış başımı gitmişim 77 kilocuk olmuşum şimdi yuh dediğinizi duyar gibiyim deyin valla haklısınız ama arayı kapatırım telafi ederim inşallah çitos yaz kız kilomu buda bana kapak olsun he he he ağlanacak halime :)