• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

k&e (04-05.08.2009)

Çok güzel olmuşsun canım düğünde saçını açık bırakmışsın da duvağı nasıl tutturdular anlatır mısın?:)

çok güzel olmuşsun canım:nazar:
allah mutluluğunuzu daim etsin opuyorumnanaktan

Çok güzel olmuşsun canım düğünde saçını açık bırakmışsın da duvağı nasıl tutturdular anlatır mısın?:)

evet farklı bi model olsun istedim topuzu pek sevmem kınadada farklı bi topuz yaptırdım kırmızı olan kına elbisem gerçi iki modelde de kulaklarım kapalı olunca bu gelinin kulakları fazla mı büyük şüphesi uyandırdı mı diye de düşünmedim diil ama tanıyo nası olsa herkes:)
ben sadece salık olsun deyip kuaföre bıraktım işi kafamda bi model yoktu aslında bu kadar kıvırcık düşünmüyodum daha iri bukleler düşünüyordum ama saçlarım çok çabuk bozuluyo hiç gelin gibi de ağır durcak biri diilim zıp zıp zıpladım düğün sonundaki fotoda da görünüyo zaten ne saç kaldı ne duvak daha iri dalga düğün başlayana kadar bozulur diye korktum.
duvağı nasıl tutturduklarına gelince, tel tokayla saçına iliştiriyolar topuzda yaptıkları gibi sonra tokalar kapatılcak gibi saçları getiriyolar üzerine onlar işlerini biliyolar merak etme duvağımda baya uzundu hatta kuaför sormuştu sonradan duvağı çıkarcaksan ona göre yapayım diye yok çıkarmam dedim ama dayanamadım çıkardım neyseki kötü bi görüntü olmadı.

canım bende senden sadece 4 gün önce evlendim...

çok güzel gülmüşsün hayatta inşallaah hep sana böle güzel güler mutlulukar diliyorum

Allah ayırmasın canım benim mutluluklarrrrrrrrrrr:nazar:

Back