K aylarnda hergun dus alr msnz?

keşke anket yapsaydın ben 1 gün arayla alırım çok çok soğuklarda yıkanmam ama en fazla 2 günde bir olur 3 günü bulmaz saçımda zaten beni yıka diye bağırıyokaydirigubbakcemile3

evim kaloriferli olsa hergün girerim valla ooohhh.Ama Malesef kışın kalorifersiz evde banyoya girmek bbbbııırrrr.Haftada 3-4 kez yeterli oluyor

malen arkadaşım bence bünyen baya dayanıklıymış ben izmir gibi çokta soğuk olmayan bi şehirde sinüzit oldum kışın bile günde iki defa banyo...alkisalkisalkissen baya sağlammışsın

Ben sana hastaliklarimi sayayim istermisinkaydirigubbakcemile3
Valla hicte saglam degil bünyem ama ne yapayim almazsam olmuyor.
Hergünde burnum akiyor öksürüyorum gamyoncuiremsu

Yaz günleri muakkak hergün saçımı ve vücudumu yıkarım, kış günü saçımı gün aşırı ama bedenimi hergün duş almadan yatağa kesinlikle giremem alışkanlık olmuş.

Konuyu anket başlığına anket şeklinde açmadığınızdan dolayı, bu başlığa taşınmıştır.

Kadınlar Kulübü

evliyken durum farklı oldu ama
bekarken de asla banyo yapıp dışarı çıkmazdım akşam yapardım
hemen hastalanıveren bi bünyem vardır çünkü.
saçım çabuk yağlandığı için ve huylu biri olduğum için kışın da hemen hemen hergün duşa girerim.

benim için farketmez suyu çok severim üşüyenler sadece duş alsınlar saçlarını yıkamasınlar zorunlu olmadıkça tabi yıkanmakta fayda var bence vucudunda temizliğe ihtiyacı varzemuszemuszemuszemuszemuszemus

yazın günde kaç kere alırım saymadım bile ama her seferinde saçlarımı şampuanlamam. ama kışın 2 günde bir ,tabi ki saçlarımı da yıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…