K aylarnda hergun dus alr msnz?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
annem takmıs soguk havalar hergun dus alınmaz hasta olacaksın deyıp durur :umursamaz:

Annen haklı canım ben hergün alıp işe gidiyodum yaz günü sinüzit oldum şimdi çok dikkat ediyorum ama geçmiş ola:gitme: bikez şifayı kaptım alıyosanda dışarı çıkmadığın zamanlarda yap bana doktor öyle söylemişti saçını kurutsan bile farketmez demişti...

bende her gün almam..alamam soğuktan ölür giderim valla :bbo: zaten kansızlık var. 2 günde 1 iyi

Bizim buraların kışları çok soğuk olur ben çok sveerim duş almayı hergün alırsam annem beni yerkaydirigubbakcemile3 o yüzden 1 gün aralıklarla duş alıyorum.

on41 arkadaşım kansızlık bendede var ondanmı bukadar üşüyorum acaba 5 ay ilaç kullandım hiç farketmedi şimdi doğal yoldan takviyeyle besleniyorum

2 gunde 1 alıyorum zaten saclarım cok zor kurur onla uğrasamam
ama yazın hergun alırım

Bu dus alma yüzünden annem sürekli kizardi bana..Bünyem hassas oldugu icin en ufak bir mikropta enfeksiyon kapip hasta oluyorum ve asiri titiz bir yapim var..

Sabah yüz yikama yerine hemen dusa giriyorum,okuldan geldikten sonra yine direk dusa giriyorum...Egerki okuldan geldikten sonra dus almaz isem yada baska bir isim var ise saniyorumki kirliyim....Senelerdir yaz kis benim icin farketmez,günde iki kere dus alip olayin cilkini cikariyorumzemuszemus

malen arkadaşım bence bünyen baya dayanıklıymış ben izmir gibi çokta soğuk olmayan bi şehirde sinüzit oldum kışın bile günde iki defa banyo...alkisalkisalkissen baya sağlammışsın

hergün almam bende.hemen sinüzit,idrar yolları iltihabı beni bekler.sürekli, bunlarla içiçeyim

yok canım , ben de hamileyim, son ayım mecbur hergün alamıyorum, iki günde bir alıyorum. o bile zor geliyor

Bende yazın acaip banyo yaparım...
Ama kışın biraz azaltmak zorunda kalıyorum...
2-3 günde bir yaparım:delphin:

Annemle yengem cok banyo yaptıgım için dalga bil gecerler...
Evli gibi ne banyo yapıon derlerkaydirigubbakcemile3
Sizene gadeşimmmm:lepi: ficut benim :icecream:

anam anemiyim ben kıçım donuyo ne hergün duş falan iki günde hatta üç günde anca valla kışın....

Bu dus alma yüzünden annem sürekli kizardi bana..Bünyem hassas oldugu icin en ufak bir mikropta enfeksiyon kapip hasta oluyorum ve asiri titiz bir yapim var..

Sabah yüz yikama yerine hemen dusa giriyorum,okuldan geldikten sonra yine direk dusa giriyorum...Egerki okuldan geldikten sonra dus almaz isem yada baska bir isim var ise saniyorumki kirliyim....Senelerdir yaz kis benim icin farketmez,günde iki kere dus alip olayin cilkini cikariyorumzemuszemus

malencım burcun ne senın aynı ben terazıyım tıtız

kızlar valla annemın hasta olacaksın demesı yuzunden bır gun ara ıle yapıyorum ama valla kendımı kokmus gıbı hıssedıyorum rahatsız oluyorum saclarımda uzun baya

benden çok üşüyen yoktur herhalde o yüzden hergün giremem donarım.3 güne 1 girerim banyoya zaten insan 3 günde anca pislenir bu bana yetiyo.bitlenmedik sonuçta:dilcikar:

Back