- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 40
canım hala soğumadı mı 15 dk zamanım var işim çıktı ya hadi tatlım bekliyorumAaa hem falını beklerken şu avatarımı değiştirim ya sıkıldım bulamassam güzel, kalsın bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hala soğumadı mı 15 dk zamanım var işim çıktı ya hadi tatlım bekliyorumAaa hem falını beklerken şu avatarımı değiştirim ya sıkıldım bulamassam güzel, kalsın bu
canım ? orda değilmisin ? tatlım çıkmam lazım işim çıkmaz dedim ama çıktı ya . Ya akşama yada yarın mutlaka yorumlarım hadi öptüm canım görüşürüz.tşk ederim cnm hemen atcam soğumasını beklyrm :)
aaa geldimmm bende resimleri çekiyordum neyse ben atayım sen bakarsın :)canım ? orda değilmisin ? tatlım çıkmam lazım işim çıkmaz dedim ama çıktı ya . Ya akşama yada yarın mutlaka yorumlarım hadi öptüm canım görüşürüz.
Buradan yapıyor isterseniz özelden de yapar ama. Galiba sanırsamYorumları nerden yapıyorsun konu sahibi gönderdikten sonra resimlerii ??
hala beklyrmcanım ? orda değilmisin ? tatlım çıkmam lazım işim çıkmaz dedim ama çıktı ya . Ya akşama yada yarın mutlaka yorumlarım hadi öptüm canım görüşürüz.
tellwe de baktırdım benhala beklyrm
anlamadım sizin falınız mı?tellwe de baktırdım ben
Merhaba; Öncelikle ilişkiniz bazı şeylerde ters düşülmüş. bir bitiş olduğu ama bu bitişin tam bir bitiş olmadığını söyleyebilirim. iki taraftada en çok karşı tarafta bir bıkkınlık söz konusu. size hakettiğiniz gibi davranılmamış. Sekiz gün içinde yada Sekizli bir günde (8,18,28...) bu insandan size haber var. pişmanlığı var o anda pişman olmuş yaptığına. sizi sevindirecek güze bir sürpriz ile dönecek. bu insanında sizinde maddi anlamda sıkıntıları var. ve bir baba, abi gibi biri ile sıkıntıları var bu insanın. sırtında çok fazla yükü var diyebilrim şu an ama maddi olarak rahatlık var kendisine. sonunuz ne olacak için seçtiğim üç kartta daha sağlam olacak ilişkiniz. sabretmeniz gerekiyor gerçekten sıkıntıları var ama sadece sizle ilgili değil bu sıkıntılar. Ve çok güzel bir kutlamanız olacak, mutluluktan uçacağınız bir hareketi olacak bu insanın. size sevgisi var. ama şu anki durumu geçici üstüne gitmeyerek sabır ile bekleyin. sevgilerle..
doğru valla ama ayın 8,18,28 olmasını bekliyorum
Promosyon fal mı yoksa ücret mi ödedin?tellwe de baktırdım ben
Merhaba; Öncelikle ilişkiniz bazı şeylerde ters düşülmüş. bir bitiş olduğu ama bu bitişin tam bir bitiş olmadığını söyleyebilirim. iki taraftada en çok karşı tarafta bir bıkkınlık söz konusu. size hakettiğiniz gibi davranılmamış. Sekiz gün içinde yada Sekizli bir günde (8,18,28...) bu insandan size haber var. pişmanlığı var o anda pişman olmuş yaptığına. sizi sevindirecek güze bir sürpriz ile dönecek. bu insanında sizinde maddi anlamda sıkıntıları var. ve bir baba, abi gibi biri ile sıkıntıları var bu insanın. sırtında çok fazla yükü var diyebilrim şu an ama maddi olarak rahatlık var kendisine. sonunuz ne olacak için seçtiğim üç kartta daha sağlam olacak ilişkiniz. sabretmeniz gerekiyor gerçekten sıkıntıları var ama sadece sizle ilgili değil bu sıkıntılar. Ve çok güzel bir kutlamanız olacak, mutluluktan uçacağınız bir hareketi olacak bu insanın. size sevgisi var. ama şu anki durumu geçici üstüne gitmeyerek sabır ile bekleyin. sevgilerle..
doğru valla ama ayın 8,18,28 olmasını bekliyorum
10 tl ye baktırdım bildi gibi kısmenPromosyon fal mı yoksa ücret mi ödedin?
Promosyonsa kim baktı? Hep aynı kişiler bakıyor ya acaba bot mu onlar?
ay tatlım kusura bakma bir türlü giremedim ama şimdi yorumluyorumhala beklyrm
aa kim o tatlım ?10 tl ye baktırdım bildi gibi kısmen
konu sahibesi benim buyrun bekliyorum :)Selamlar, ben de fal rica etsem buralarda bakan varsa :)