- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 40
Rca ederim canım :) canım valla üzmek istemem seni ama valla dikkat et derim yateşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rca ederim canım :) canım valla üzmek istemem seni ama valla dikkat et derim yateşekkür ederim
ha ha benim de kalp kocaya kaçtı valla )Kalbin hepsi kocaya ait:))
Aa öylemi tatlım hemen bakıyım geri sayfalara6. sayfada benim sen son gönderenjlerden başlamışın bakmaya benimki geride kaldı
ha ha benim de kalp kocaya kaçtı valla )
ee tabi ki :) kaptılar bizi haha :)Kocalar şanslıı tabi:))
ee tabi ki :) kaptılar bizi haha :)
tatlım birtek 6. sayfada var senin baktım tüm sayfalara sadece burda var istersen sende bak canım.
tmm hmn içiyom :)))) bakalım neler varmış içinde :)tabi ki ne demek bekliyorum canım :)
haha : DTabisiii yaniii
bekliyorumm bakalım neler varmış içinde :)tmm hmn içiyom :)))) bakalım neler varmış içinde :)
kahvede fena güzel olmuş :) hızlıda içemiyombekliyorumm bakalım neler varmış içinde :)
ay canım kahve çekti kız : D ama yok içmiycem çünkü inanılmaz üşeniyorum şimdi kalkcam cezveye su koycam, kahveyi koycam karıştırıp şeker atıp pişmesini bekliycem ay çok uzun iş sen banada yap kargoyla yolla bekliyorum. :)) haha : D : Dkahvede fena güzel olmuş :) hızlıda içemiyom
: D valla fal baktırcam diye ben hiç üşünmedim : D gel buyur ya kargoya ne hacet taze taze içelim karşılıklı :)ay canım kahve çekti kız : D ama yok içmiycem çünkü inanılmaz üşeniyorum şimdi kalkcam cezveye su koycam, kahveyi koycam karıştırıp şeker atıp pişmesini bekliycem ay çok uzun iş sen banada yap kargoyla yolla bekliyorum. :)) haha : D : D
bekliyorum tatlımkahvede fena güzel olmuş :) hızlıda içemiyom
: D haaha ama gelemem ki bilgisayara kilitlendim. : D: D valla fal baktırcam diye ben hiç üşünmedim : D gel buyur ya kargoya ne hacet taze taze içelim karşılıklı :)
kapadım şimdi az soğusun atcam olur mu?zamanın var dimi?bekliyorum tatlım
Var tatlım beklerim ben sorun değil. :)kapadım şimdi az soğusun atcam olur mu?zamanın var dimi?
Aaa hem falını beklerken şu avatarımı değiştirim ya sıkıldım bulamassam güzel, kalsın bukapadım şimdi az soğusun atcam olur mu?zamanın var dimi?
tşk ederim cnm hemen atcam soğumasını beklyrm :)Var tatlım beklerim ben sorun değil. :)
Rica ederim tatlım lafı mı olur :)tşk ederim cnm hemen atcam soğumasını beklyrm :)