- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
İnşallah taliplerimi bekliyorum arkadaşlar, bir evim bir arabam bir de uzerime kayıtlı arsam var..Yasasin frambuaz diyoruz o zaman
ayrica braindamage olur okur senin herifin de olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah taliplerimi bekliyorum arkadaşlar, bir evim bir arabam bir de uzerime kayıtlı arsam var..Yasasin frambuaz diyoruz o zaman
Yasasin frambuaz diyoruz o zaman
Ben her daim gece uyuycam bu sefer diyorum, yine sabahı ediyorumUyumakla uyumamak arasnda celiskideyim dostlarimmm yarin pazar azck daha uykusuzluk cekip sabah hoduk gibi 12de kalkmak istiyorim
12 de kalkmak yaşam tarzıdır efenimUyumakla uyumamak arasnda celiskideyim dostlarimmm yarin pazar azck daha uykusuzluk cekip sabah hoduk gibi 12de kalkmak istiyorim
Sabaha kadar ayanamam giz benBen her daim gece uyuycam bu sefer diyorum, yine sabahı ediyorum
İnşallah taliplerimi bekliyorum arkadaşlar, bir evim bir arabam bir de uzerime kayıtlı arsam var..
senin de mi yohhhbir gün herkesin herifi olacak !
Bb ne kızzzKizlar size dogruyu acikliyorum. Aslinda ben bb'yimmmmmm
Zaten haftaici hortlak gbi kalkiuoz12 de kalkmak yaşam tarzıdır efenim
Kizlar size dogruyu acikliyorum. Aslinda ben bb'yimmmmmm
Bende braindamage yi görünce onu hatırlamıstım..demek sendin megerseKizlar size dogruyu acikliyorum. Aslinda ben bb'yimmmmmm
Allah seni... iki emekliligin olmazsa olmaaaaazzzzz
senin de mi yohhh
selammmmm canimmssssss
Ya ben muhabbeti anlamadimmmat bi tombik parmak fotosu da inanalım
Selammmm :)selammmmm canimmssssss
Ssk lıyım ammaAllah seni... iki emekliligin olmazsa olmaaaaazzzzz
senin de mi yohhh
Selamm tut mendili ucundannnselammmmm canimmssssss
Ben acayip fransızBende braindamage yi görünce onu hatırlamıstım..demek sendin megerse
Bb ne kızzz
at bi tombik parmak fotosu da inanalım
Bende braindamage yi görünce onu hatırlamıstım..demek sendin megerse
olur olur üzülme. .yok hiç yok azıcık bile yok
Aa benim adıma da benziyor vay be, ben hiç hatırlamıyorum onu yoktum heralde o zamanlarBreakingbadd yani bizi aylarca yiyen fake üye. .
He bendim alin size elimin fotosunu atiyommm
Eki Görüntüle 1326903
inandiniz mi simdi?
olur olur üzülme. .