- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzelmişKizlar ya bu bileklik sizce nasiiillll?
Eki Görüntüle 1336794
bayildim resmen. Cok guzel. Acaba nerden bulabilirim? Internette var ama kart kullanmadigim için alamiyorim4.cok begwndimmm
çok güzelmiş
Zincir olan yerleri duz olsaymis daha guzel olurmus ama ben begendim internette bulabildn mi ya da yasadgn yerde buyuk gumusculer varsa bulabilirsin benzerini belkiEvet harika gercekten.
Zincir olan yerleri duz olsaymis daha guzel olurmus ama ben begendim internette bulabildn mi ya da yasadgn yerde buyuk gumusculer varsa bulabilirsin benzerini belki
Kizlar ya bu bileklik sizce nasiiillll?
Eki Görüntüle 1336794
bayildim resmen. Cok guzel. Acaba nerden bulabilirim? Internette var ama kart kullanmadigim için alamiyorim4.cok begwndimmm
Oo 200cok buna canm yaInternette buldum ama burdakilere de bakmistim ama yok maalesed ve bu internette cok pahali. Bu kadar parayi gümüş bile olmayan bir şeye veremem acikcasi ki zaten kartim da yok. 200 lira diyor buna. Ne gümüş ne altin ama çok güzel. En fazla 50 60 veririm bulursam da..
Siteyi ver de ben bari alayim
Kemeraltina gidelim kesin vardir olmayan sey yok orda
evet cok ama bu galiba kara para ask dizisinde Tuba Büyüküstün un takilariymis. Ondan boyleymis.Oo 200cok buna canm ya
Bak da bu kadar para verme yazikHain just seniii
evet cok ama bu galiba kara para ask dizisinde Tuba Büyüküstün un takilariymis. Ondan boyleymis.
Ben bi kac yere daha bakarim bulursam alirim insallah.
Bak da bu kadar para verme yazik
200 vermem ki zaten. En fazla 50 60. Daha da fazla vermem.
Günaydın genşler.
O, merabalar. Nasılsınız efem?Gunaydin genc :)
O, merabalar. Nasılsınız efem?
Sigarayi biraktim kizlar
Haha ben onu da yapmiyoomCok yorgunuz efem is cikisi kursa gitmekteyiz siz nasilsiniz insallah
Evet ben de cunku artik tutun sariyorum
İyyiz efem işte fransız balkonuma sığmayan dötümle bir mindere kurulmuş çalışıyorum. Ne kursu ki o?Cok yorgunuz efem is cikisi kursa gitmekteyiz siz nasilsiniz insallah
Haha ben onu da yapmiyoom
İyyiz efem işte fransız balkonuma sığmayan dötümle bir mindere kurulmuş çalışıyorum. Ne kursu ki o?
Cümleyi yanlış kurmuşum yukarda, dötüm sığmadığı için içerde mindere yamandım demeye çalışmışım, eheh. Yoksam istanbul soğuk yani.Bende de var o frenç balkondan neden balkon demislerse bi ise yaramiyor da ufaccik. Bu havada hem sen nerde oturuyorsun