- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NerelerdesiniZ
Bilgece nereye gitti?
Hosgeldinn serefine bi halay cekilirrrHey millet halaya geldim
Bakiyorum da bensiz buralar cok sessiz olmuş beeeeHosgeldinn serefine bi halay cekilirrr
Evt kuzUm gercekten oyle herkes halayi biraktiBakiyorum da bensiz buralar cok sessiz olmuş beeee
Evt kuzUm gercekten oyle herkes halayi birakti
bilgece neden insanlara benim hakkımda dedikodu yapıyorsun birde iftira atıyorsun sonra Allah kitap lafı etme ayıp. motor demişim güya yuh !
Vaysssss bilgece ablamiz gelmis bir halay cekilirrrBakiyorum da bensiz buralar cok sessiz olmuş beeee
Vaysssss bilgece ablamiz gelmis bir halay cekilirrr
Sana degil nickine diyorumHeheyytt . Kiz bana abla deme demedim mo ben sana?
hadi halaaayyy başına hey heyy
Sana degil nickine diyorum
Cunku bilgece nin yanina abla cok yakisiyor cocugum olsa ismini koyarim 1 yasina gelmeden abla derim o derece
Hayrolsun canmRuyamda eski kocami gordum..tekrardan evleniyorduk ama dugunden sonra kayboldu, eve yalniz dondum...
Hicbir sekilde ulasamadim, yalniz kaldim
Ruyamda eski kocami gordum..tekrardan evleniyorduk ama dugunden sonra kayboldu, eve yalniz dondum...
zaten eskiymiş salla gitsin bebeğimRuyamda eski kocami gordum..tekrardan evleniyorduk ama dugunden sonra kayboldu, eve yalniz dondum...
Hayrolsun canm
Böyle ruyalari maalesef uzunca bir süre görmeye devam edeceksin. Zamanla azalacak.
zaten eskiymiş salla gitsin bebeğim
merhaba canlar nasılsınız
geçti canım sadece çok gerçekçiydi sabah üzüldüm pudra rengi bir elbise giymiştim bir anda yok oldu hiç hatırıma gelmiyordu ki uzun zamandır eşim
Allah başka dert vermesin
Iyiyiz canim, sen nasilsin?
annemlerdeyim kestane yapıyoruz fırında aile saadetindeyiz
ama bunu küçükken sobada yapardık ne güzel olurdu ordan alıp alıp yemek ya