- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
Hahaha buraya ilk uye oldugmda etkilenmem falan diyodum da yok oyle olmuyomus
etkilenip başının etini yiyeceğim bir sevgilim ya da kocam bile yok
Selaammm
aşkısııııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha buraya ilk uye oldugmda etkilenmem falan diyodum da yok oyle olmuyomus
Selaammm
minikk kusummm senin sınav ne oldu just?aşkısııııım
minikk kusummm senin sınav ne oldu just?
Ay hadi insallahh o kadar olur tabi heyecandan olduğunu anlarlar. Iyı haberlerini bekliyoruzsüper geçti kız
kaydımı da yaptırdım kesin geçtim de puanımı bilmiyorum henüz
konuşurken biraz durakladım bir de hızlı konuşunca anlayamadım hocayı tekrar ettirdim ama iyiydi olur o kadarcık dimi
Canmmm cok sevindimmm:)))süper geçti kız
kaydımı da yaptırdım kesin geçtim de puanımı bilmiyorum henüz
konuşurken biraz durakladım bir de hızlı konuşunca anlayamadım hocayı tekrar ettirdim ama iyiydi olur o kadarcık dimi
Burdayiiiizzzkimse var mı
Olur giz tut mendilin ucundaaaan
Ben de uğrayamıyorum, @Bilgece de ceza almış sanırsam sınav sonucun belli oldu mu canım?Ay cok ihmal ettim sizi ilk giristeki gibi muhabbet etsek keskee ama hic totomun ustune oturamiyorum ki
Kusuz senle ilgilenmiyon bizleeeeAy cok ihmal ettim sizi ilk giristeki gibi muhabbet etsek keskee ama hic totomun ustune oturamiyorum ki
Ben de uğrayamıyorum, @Bilgece de ceza almış sanırsam sınav sonucun belli oldu mu canım?
Kusuz senle ilgilenmiyon bizleeee
justummmmm
Ben de takılamıyorum bu ara telefondan cevap yazmak zor oluyor okuyabiliyorum ancak hayırlı olsun ne güzel iş almışsın bak burda işsizler varYa bir is aldim uzerime de stres yonetimi calisan psikolojisiyle ilgili onlarla ugrasiyorum neyse 4 hafta surecek sonra serbestim yine ensenize yapisicam
Bd sen niye giremiyosun kiz
Ayrica evet gordum bilgece gitmis sonkaristigi tartismadan galiba ama o alttan okuyodur yine ey bilgece geldiysen mumu sondur
Juliiiiikim
Ben de takılamıyorum bu ara telefondan cevap yazmak zor oluyor okuyabiliyorum ancak hayırlı olsun ne güzel iş almışsın bak burda işsizler var
meleğimmmm justum özlemişim seni