- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Yok canm surtucek o burnu eşek gibiSağol canim. Cok iyi niyetlisin.
Senin sevgilin de ayip etmis gercekten. Biraz burnunu surttur. Hemen affetme sakin..
Uzme kendini lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm surtucek o burnu eşek gibiSağol canim. Cok iyi niyetlisin.
Senin sevgilin de ayip etmis gercekten. Biraz burnunu surttur. Hemen affetme sakin..
Ilk sayfada bir şahıs bana hakaret etmis ve 5 kişi de kalkmis begenmis. Kibledim ama banlanmamis bile... Gerçekten çok kirginim su an..
Bilgece tatlım her tip insan burda. Iyisi de, kötüsü de. Görme,duyma boşverSağol canim. Cok iyi niyetlisin.
Yok canm surtucek o burnu eşek gibi
Uzme kendini lutfen
Ya ne dediğini bilmeyen insanlara neden kırılıyosun? Troll müdür nedir
Bilgece tatlım her tip insan burda. Iyisi de, kötüsü de. Görme,duyma boşver
Ya o benim hayatimin merkezinde ben onsuz hicbirsey dusunemiyorum ona duydugum aşk bambaska hicbir seye benzemiyor beni seviyor biliyorum ama boyle cirkinlesmeye gerek yokkiTamam canim sağolasın.
Çok seviyorsun sen sevgilini fark ediyorum, hep onun fotolarini koyuyorsun. Allah bozmasin ama evet sana yaptigi terbiyesizligi anlasin..
Ya sen basimizin tacisiiiin insanlar kendilerine ters glen bir sey oldugunda ters tepki veriyor iste guzel kafani taktigina degmez kiiSagolun kizlar. Hayir yani daha onceden ozelden bana hakaret edilyakti. Sustum, ayni dine inaniyoruz, muslumaniz diye sustum hiç cevap vermedim. Ama galiba beni sevmeyen çok. Dogruyu soyleyin siz de sevmiyorsunuz degil mi?
Ya o benim hayatimin merkezinde ben onsuz hicbirsey dusunemiyorum ona duydugum aşk bambaska hicbir seye benzemiyor beni seviyor biliyorum ama boyle cirkinlesmeye gerek yokki
Ya sen basimizin tacisiiiin insanlar kendilerine ters glen bir sey oldugunda ters tepki veriyor iste guzel kafani taktigina degmez kii
Sagolun kizlar. Hayir yani daha onceden ozelden bana hakaret edildi bi de. Sustum, ayni dine inaniyoruz, muslumaniz diye sustum hiç cevap vermedim. Ama galiba beni sevmeyen çok. Dogruyu soyleyin siz de sevmiyorsunuz degil mi?
ya zaten muhtemelen onceden gelen bi kini varmış sana .. Ama neden oldugunu bilemiyorum : )
Ayrıca şu ozelden hakaret etme durumu ne ya nasıl insan sanal ortamda dahi bu denli dert edebiliyo kendine bunları cidden algılayamıyorum...
Ôzelden hakaret ederim kafamı bozarsan
Ay deli mı nee,bana da gıcık olan çok. Çok da fifiSagolun kizlar. Hayir yani daha onceden ozelden bana hakaret edildi bi de. Sustum, ayni dine inaniyoruz, muslumaniz diye sustum hiç cevap vermedim. Ama galiba beni sevmeyen çok. Dogruyu soyleyin siz de sevmiyorsunuz degil mi?
Saol canm guzel sozlerin icin simdi nereye gittigini falan mesaj atiyor hicbir sey olmamis gibiOlur öyle seyler arada. Tartismalar maalesef ki cikiyor. Ozellikle erkekler cevrelerindeki erkeklerden cok etkilenebiliyorlar. Belki de arkadaslarinin yaninda kendini Maço gostermeye calisti, belli olmaz. Bu erkeklerin ne yaptigi ne yapacagi hic belli olmuyor.. Ama bu asla ona hakaret etme yetkisi vermiyor.. Sevmek sevilmek çok güzel bir duygu.. Insallah hatasini anlar da Özür diler yoksa senin gibi kizi üzmek olur mu hiç? ...
Hic sorma zaten.. amannn özelden hakaret ederim sana güzel pontipayn. Hem sen neden o kadar guzelsin? Kustum ben sana
Allah senden de razi olsun canm benmAyy Estağfurullah canim benim ya. Çok iyisin tamam sen beni kendime getirdin Allah razi olsun. Insallah sen de kendini iyi hissedersin..
seninki avatardanAy deli mı nee,bana da gıcık olan çok. Çok da fifi
Ben seni seviyorum tatlimm
Al ışteseninki avatardan
Ben ds seni seviyorummmAy deli mı nee,bana da gıcık olan çok. Çok da fifi
Ben seni seviyorum tatlimm
bosver takma canım. Sen cevap verme ki anlasin hatasini.Saol canm guzel sozlerin icin simdi nereye gittigini falan mesaj atiyor hicbir sey olmamis gibi
çık hadi tepeme çık pontiiiama sen beni şımartıyosun
tepene cıkarım sonra
Bizi sevmeyen ölmesin cır cır olsun,motoru bozulsunBen ds seni seviyorummm