- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
ay ben de söylemiyodum yanlış anlarsın diye abla ama ben de 24 yaşındayım annemle yaşıtsınız
Niye yanlış anlayım hayatım,tahmin ediyordum zaten bu yaşlarda olduğunu annenede sevgiler benden ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben de söylemiyodum yanlış anlarsın diye abla ama ben de 24 yaşındayım annemle yaşıtsınız
Niye yanlış anlayım hayatım,tahmin ediyordum zaten bu yaşlarda olduğunu annenede sevgiler benden ..
Abla sen benim fotomu gördün mü?
Yok görmedim
Hahah evet gozlerim kocaman gercekten de ayrica o senin tatliliginn canimmm
Aaaa profil fotom yapmistim amaaa al bak bakalim senin kafandaki bilgece miyim
benim kafamdaki bilgece böyle değil ama daha deliydi azcık
evet benim yanaklarin masallahi var. Kilo da alsam zayif da kalsam yanaklarim hep böyle eheheTahmin ettiğim gibisin bilgecan ,yanaklar tam makaslık varya
Nasildi anlat bakalim?
Tahmin ettiğim gibisin bilgecan ,yanaklar tam makaslık varya
hanım abla senin izini sürdüm arkadaş aktivitelerinden siyasettir diye düşündüm zılgıt vs deyince..
kendimi geyikte buldum.
ay abla aynısını düşündüm ya ben de görsem makaslarım mıncıklarım yanakları
benim kafamdaki bilgece böyle değil ama daha deliydi azcık
ay ne bileyim öyle denmesinden hoşlanmıyor ya çoğu kişi ama baktım yaşınız yakın bi sıcak hissettim söyleyeyim dedim
ayrıca siyasette olaylı konular var
ben de elimi verdim kolu kaptırıcam bu gidişle
bdv de bir şey yok. bir bakınayım dedim topik adı dikkatimi çekti..ana hanım abla oradaysa ekşın vardır dedim geldimhanım ablanın takıldığı topic bile zılgıt sen düşün ekşını
Benim yaşla derdim yok,neysem oyum zaten herşey karşılıklı ama..
Siyasete çok bulaşma istersen gümede gitme yinede
bdv de bir şey yok. bir bakınayım dedim topik adı dikkatimi çekti..ana hanım abla oradaysa ekşın vardır dedim geldim
bana da koy resim merak ettimEheheh
hanım abla senin izini sürdüm arkadaş aktivitelerinden siyasettir diye düşündüm zılgıt vs deyince..
kendimi geyikte buldum.
evet benim yanaklarin masallahi var. Kilo da alsam zayif da kalsam yanaklarim hep böyle ehehe
ay abla aynısını düşündüm ya ben de görsem makaslarım mıncıklarım yanakları
hanım ablanın takıldığı topic bile zılgıt sen düşün ekşını
al koydum cabuk bakin. Daha da koymam valla ehehebana da koy resim merak ettim
bana da koy resim merak ettim