- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
milletin derdi bitmez ya:)
Ben iki dakika bi BDV ye bakayim bakalim bunlar ne isler karistiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
milletin derdi bitmez ya:)
haha cok komıksın yaggg :))) sn nerelisn cnmKonussaniza nomissizlar bir yerde olay mi var? Kacirdim mi? Ne gizliyonuz lan benden?
cnm bnde bebiş istiyorum unuttunmuAma bu topikte sadece benle EnHarbiKiz kiz bebis istiyoriz. Digerleri bekar amaaa. Bura sohbet topigi eglence halay topigi..
haha cok komıksın yaggg :))) sn nerelisn cnm
cnm bnde bebiş istiyorum unuttunmu
ok cnmBen doguluyum. Unutmadim bebis istedigini canimm. Simdi ben yeni bir konu actim biraz onu takip edeyimm
Evet 1 tane kızım var 25 yaşında oda..
Selaamm
Bende saçlarımı kestirmek ıstiyorum yaa ama saçlarım koyun tüyü gibi kabar kabar hiç bi model güzel olmuyor
Benimkiler yeterince cabuk uzuyorlar zaten. Kizlaaarr cok merak ediyorum fotolarinizi avatariniza koysanizaaa. Cok merak ediyorrummm
Sağol canım, ay o programlar yok mu herşeyi yapardık asıl işlem test analiz sonucunu yapamazdık lanet gitsin onlara
hahaha başlık çok iyi
oturabilir miyiz artık:))
selam kızlar bebiş isteydn anneler nerelerdesniz
Ama bu topikte sadece benle EnHarbiKiz kiz bebis istiyoriz. Digerleri bekar amaaa. Bura sohbet topigi eglence halay topigi..
Ben doguluyum. Unutmadim bebis istedigini canimm. Simdi ben yeni bir konu actim biraz onu takip edeyimm
justttttt naber tatlişkominanmayın taş gibi cicikleri var
cin gibi kızsın sen halledersin canımm heyecan yapmaKızlar benim yarın kur atlama sınavım var ona kasıyordum dün de sabah 5te kalkıp da çalıştım uf bir heyecanlıyım bir heyecanlıyım
justttttt naber tatlişkom
cin gibi kızsın sen halledersin canımm heyecan yapma
uffff yine miçişim var her zamanki gibi
senden naber aşkitom
uffff yine mi
iyidir,sabah cok erken kalktım. şimdi de mola verdim, foruma bakayım bi dedim
beni gördün ya ayol ben seni görmedim ama
ay ne güzel dedin öyle hepsi bekar falan
doğu diye bir il mi var kızım
Kizim ilimi niye soyleyeyim hahaha. Evet ben seni gordum ama sen beni gormedin kacirdiiiiinnn. Profil fotom yapip kaldiracagim hemen haberin olsun...
Kizim ilimi niye soyleyeyim hahaha. Evet ben seni gordum ama sen beni gormedin kacirdiiiiinnn. Profil fotom yapip kaldiracagim hemen haberin olsun...
hadi bekliyorum ama ili de söyle özelden ya merak ettim
ay gördüm gördüm inanmıyorum ya
ay gördüm gördüm inanmıyorum ya
ay kesin kocaman da gözlerin var çok masum çok tatlı ya kıyamam