- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
Merhaba halaycılar nassınız güllerim?
başım belada birazcık
sen nassın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba halaycılar nassınız güllerim?
Benimkiler yeterince cabuk uzuyorlar zaten. Kizlaaarr cok merak ediyorum fotolarinizi avatariniza koysanizaaa. Cok merak ediyorrummm
Hepiniz koyarsaniz ben de 1 dakikalik koyarim ehehehsen de koyicin mi
Iyiyiz bebisim hos geldin. Sen nasilsin?
Aa hayırdır neden? Ben de iyiyim Allah bozmasın :) bu arada saç olaylarını gordum okumadım amma ben de uzatmak istiyorum ofbaşım belada birazcık
sen nassın
Yav tamam söz,cizredeydim ben ondan şey olduhay canım benim
söz mi?
Hoş buldum, keyfim gıcır iş buldum
Aa hayırdır neden? Ben de iyiyim Allah bozmasın :) bu arada saç olaylarını gordum okumadım amma ben de uzatmak istiyorum of
Evet iyi bir firma, hatta baya ünlü bir firma haha inşallah yarın olumlu geçer bakalım artık..Ohh ohh hadi hayirlisi canim. Nasil peki? Iyi mi?
Hoş buldum, keyfim gıcır iş buldum
Aa hayırdır neden? Ben de iyiyim Allah bozmasın :) bu arada saç olaylarını gordum okumadım amma ben de uzatmak istiyorum of
Evet iyi bir firma, hatta baya ünlü bir firma haha inşallah yarın olumlu geçer bakalım artık..
Evet iyi bir firma, hatta baya ünlü bir firma haha inşallah yarın olumlu geçer bakalım artık..
Sağol canım, ay o programlar yok mu herşeyi yapardık asıl işlem test analiz sonucunu yapamazdık lanet gitsin onlaraaa hayırlı olsun çok sevindim :)
ben ödev yapıyorum proğram crack herşeyi yapmıyo kaldım öyle : )
İnşallah canım okulunun bitir herşey yoluna girer :)ayy darısı başıma
Sağol canım, ay o programlar yok mu herşeyi yapardık asıl işlem test analiz sonucunu yapamazdık lanet gitsin onlara
Bilemedim ki canım, disk d ye mi ne kaydedince gitmiyordu aslında. Ama sen yine de belgelerini bi flasha kaydet bence nolur nolmaz biliyorsun tehlikeli işlerya geri yükleme yapsam dosyalarım da gider mi ?
Benimde kuttprofil pic.daki gibi mi
Saol bibigiimevet gördüm yarışmada : )
yakışmış
Iyidir canim senden naber :)Heyy naber kizlar