- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
kiz vampirella olmussun ya sen. Iyi olmus begendim begendim ;adımı değiştirdim kızzz
Selamlar gençlik ne habersiniz
Selam abla. Iyiyiz. Senden ne haber?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz vampirella olmussun ya sen. Iyi olmus begendim begendim ;adımı değiştirdim kızzz
Selamlar gençlik ne habersiniz
kiz vampirella olmussun ya sen. Iyi olmus begendim begendim ;
Selam abla. Iyiyiz. Senden ne haber?
Bende iyiyim sağol bugün gezmeye gideceğim mamaları homini gırtlak mideye indercem yani
Ben de cikacagim ama sularim kesildi gelmesini bekliyorum. Hakikaten abla sen kac yasindaydin ya? Ayıptır sormasi
Sulr olmayınca kötü,insanın eliş ayağı bağlanıyor,kaç yaşındayım bil bakalım..
50 yaşındayım bilgecan,yaşlandım artık varya
Evet ya hic sorma. Ayrica 50 mi hay Maşallah. Cok iyiymis ya. Allah uzun ömürler versin inşallah. .
ablamsınSulr olmayınca kötü,insanın eliş ayağı bağlanıyor,kaç yaşındayım bil bakalım..
50 yaşındayım bilgecan,yaşlandım artık varya
ablamsın
Vallaha 51 olacam artık,amin cümlemize inşallah
Abla sadece 1 tane mi evladin var?
anne sen misin yoksa şaka şaka annemin 4 tane kızı varEvet 1 tane kızım var 25 yaşında oda..
Evet 1 tane kızım var 25 yaşında oda..
anne sen misin yoksa şaka şaka annemin 4 tane kızı var
Allah bağışlasın inşallah. Valla abla benim annem 55 yasinda ve 10 tane çocuğu var. Genc yaşında evlenmis ama iyiki de yapmis bu kadar çocuk diyorum. Biz birbirimize cok duskunuz.
Kiziniz hic kardes falan istemedi mi?
Ben anneyim,kızımda işte 25 yaşında çalışıyor parasını kazanıyor ..
Amin canım sağol,oyyyyy maşşallah ya annene iyi cesaret varya,bşz 1 tanede kaldık..
Arada istedi,bazen iyiki yok diyor,ruh haline göre değişiyor söyledikleri .
Valla annemin hakikaten masallahi var. Canim o benim canim. Mankenlere taş çıkartır o derece
Anne gibisi varmı hiç,anneye hürmetler benden
Sagil abla. Cok ozledim zaten yakinda gidecegim. Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin. Sen de annem yasimdasin. Sana anne diyebilir miyim abla?
Amin canım onlar baş tacımızdır,tabiki diyebilirsin nene bile diyor tolin bana
Nene de abarti ama o kadar da degil yaaa
anne annecigim.
Ayrica abla sen kiyafet yarismasina katilmis miydin?
Himm anladim....Takılıyor banada ondan öyle söylüyor,yok katılmadım daha sonra belkii olabilir