- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Ben fake değilim şahidim varlahmacunları yediniz yediniz sıra mıçmaya geldi tabi
mıçın anacım topic hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben fake değilim şahidim varlahmacunları yediniz yediniz sıra mıçmaya geldi tabi
mıçın anacım topic hepimizin
Valla bacim lahmacun da mayistirdi uykum geldi. Nereye gittin ki sen? Benim cok uykum geldi gencler ya. Kocam da gelmedi off. O gelene kadar burada kalayim ama o gelince cikarim haaa
yalnız o 17 yaşındaysa ben tekrar çıkmamak üzere komplekse giriyorum ...
Ben fake değilim şahidim var
niçin kız
havada da durabiliyor musun
kaçta geliyor senin kociş
bulaşık yıkadım ortalığı topladım sonra da duşa girdim saç baş derken geldim
Havada durdum şahidim yokniçin kız
havada da durabiliyor musun
yazdıklarını çok mantıklı buluyorum .
Oooo caliskan just. Benimki degisiyor iste. 2de burda olur büyük ihtimalle..
Bitmedi bu tipler, ben de denk geliyorum üstelik hem bana hem kardeşime aynı mesajı yolluyorlarAltıma işicem şu an
faceden gelen mesaja bak
"Aman Allahım bu ne güzellik böyle Kelimeler kifayetsiz kaldı güzelliğin karşısında"
aralara da bir sürü kalp koymuş shahshahsa
kaç kıza yolluyor acaba bu mesajı
gerçekten mi ?
tamam 2ye kadar bilgeceyleyiz sonra dağılın gidin yatın zıbarın
Altıma işicem şu an
faceden gelen mesaja bak
"Aman Allahım bu ne güzellik böyle Kelimeler kifayetsiz kaldı güzelliğin karşısında"
aralara da bir sürü kalp koymuş shahshahsa
kaç kıza yolluyor acaba bu mesajı
Bitmedi bu tipler, ben de denk geliyorum üstelik hem bana hem kardeşime aynı mesajı yolluyorlar
Aynen. Sakin benden sonra devam etmeyin keserim uleeeen
SELAMLAR ÖNCELİKLE
ÜMRANİYE YE YENİ ATANDIM,ÖĞRETMENİM,
KUZENİMLE BİRLİKTE ÜMRANİYE DE YAŞIYORUM,DUDULLU TARAFLARINDA BU KOCA ŞEHİRE YABANCI OLDĞUMDAN Bİ TEK BU İLGNÇ İSİMLİ YERİN ADI KALIYO AKLIMDA
ASLEN BALIKESİR BANDIRMALIYIM,
SABAH GİRİYORUM DERSLERE,ÖĞEDEN SONRAM EVDE GEÇİYO,KUZENİM DE ÇALIŞTIĞI İÇİN SIKILIYORUM,
EN AZINDAN BU DEVASA METROPOL ÜZERİNE İKİ LAKIRDI YAPMAK İSTERİM,
Bİ BEKLENTİM DE YOK AYRICA,PİYASADAKİ STANDART ABAZALAR KATEGORİSİNDE GÖRMÜYORUM KENDİMİ,ANA FİKRİNİ ANLADIĞINIZI UMUYORUM BU ROMANVARİ MESAJIMIN,SADECE MASUMANE MUHABBET,VAKİT AYIRABİLECEĞİNİZİ UMUYORUM HANFENDİCİMM,,,,
abazanlık insana neler ettiriyor
Neyse gencler ben kactim. Opuldunuz
ben beğendim bence evlen bu çocukla
şimdi kuvvetle muhtemel mesajı attıkları içinden eleme yapar.
son 4 e kalıp ipi göğüslersem neden olmasın
Yok bu çocuk 3 değil 3000 kıza yazmıştır bu mesajı bir de hep aynı noktası virgülüneay yoksa şu şey mi 27 yaşındayım boyum 1.90 sevgilim evime giremez nişanlım yatak odama giremez diyen abi mi
3 kıza sordum 3üne de gelmiş ya
zaten çişim geldi bak 2ye kadar işemicem senin için
sabah gel topici uyandır ama ona göre
Yok bu çocuk 3 değil 3000 kıza yazmıştır bu mesajı bir de hep aynı noktası virgülüne