- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Kız çok zeki olmasınyok zaten kendim için demedim onları sosyal mesaj verdim
benim için de kesinlikle zeka en önemli kriter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız çok zeki olmasınyok zaten kendim için demedim onları sosyal mesaj verdim
benim için de kesinlikle zeka en önemli kriter
Benim bitti okul cancagizim. Yuksek lisansa baslayacagım inşallah. Ben dil okuyorum ve baska bir dilden yuksek lisans yapacagim inşallah. Ama hangi diller oldugunu söyleyemem maalesef, desifre olmayalim
Kız çok zeki olmasın, bak benim konuştuğum çocuk zeki baya, biliyo işi yazmıyo ben kaç gun sonra yazarsam o da aynını yapıyo gıcık ediyo. Onu geçtim biz internetten tanıştık bizim evin buralarda çalışıyor, daha hala görüşelim demedi bir ay oldu tel nomu istemedi, hiçbir sosyal medyada takip etmedi. Bunlar hep ben zekiyim ben akıllıyım ben şoyleyim triplerinden
Çok iyi demiş eşin valla bravo, cins değil çok iyi biri aslında ama anlamadığım şekilde mantıksız davranıyorBenim bitti okul cancagizim. Yuksek lisansa baslayacagım inşallah. Ben dil okuyorum ve baska bir dilden yuksek lisans yapacagim inşallah. Ama hangi diller oldugunu söyleyemem maalesef, desifre olmayalim
Cins biriyse uzak dur. Sen adim atma. Birak o atsin. Benim eşim bana demisti ki, seni ben gönlüme de kafama da koydum, ne olursa olsun görürsün bak sen benim karim olacaksin ayyy kalbim gitmişti orda. Ve hakikaten de oldu cok şükür. Onemli olan istedigini almak icin ugrasan erkek.
Yok kız orası neresi hahahanerden tanıştın gönülden sevenlerden mi ?
Çok iyi demiş eşin valla bravo, cins değil çok iyi biri aslında ama anlamadığım şekilde mantıksız davranıyor
Özelden yazayım herşeyi açık açık anlatıyorum bir de burda gizli takılıyorsaNe gibi mantiksiz mesela?
Özelden yazayım herşeyi açık açık anlatıyorum bir de burda gizli takılıyorsa
Ya takilmiyordir. Koskoca forumda gelip de bu geyik topigini mi bulcak adam. Ama sen bilirsin istersen özelden yaz.
Kiz sakin buralara güvenme.
Off efkar basti yaaa. Yalnizligim yollarima pusu kurmus beklemekte, acilar gozlerini dikmis ustume , nobette bekliyorim bekliyorum hadi gel kocacigimmmmmm
aşk olsuuun o kadar saf bir imaj mı çizdim
ne işim olur geyik yapıyordum
Bu sitelerle ilgim alakam yoktur arkadaşlar. .
Ben öyle şeyler düşünüyorum ki, ya çocuk senin telefonda gonderdiğin butun mesajları görebiliyorsa? Maillerine, sosyal ağ hesaplarına girebiliyorsa falan. Kısacası bu konuda paranoyağımYa takilmiyordir. Koskoca forumda gelip de bu geyik topigini mi bulcak adam. Ama sen bilirsin istersen özelden yaz.
Kiz sakin buralara güvenme.
Off efkar basti yaaa. Yalnizligim yollarima pusu kurmus beklemekte, acilar gozlerini dikmis ustume , nobette bekliyorim bekliyorum hadi gel kocacigimmmmmm
Bu sitelerle ilgim alakam yoktur arkadaşlar. .
Ben öyle şeyler düşünüyorum ki, ya çocuk senin telefonda gonderdiğin butun mesajları görebiliyorsa? Maillerine, sosyal ağ hesaplarına girebiliyorsa falan. Kısacası bu konuda paranoyağım
Evet o benimm hey just gelmiş, topiğini ne hale getirdikOooooo sen baya paranoyaksinn
Evet o benimm hey just gelmiş, topiğini ne hale getirdik
selamlar halay topigimiz hayırlı olsun
Hayırlı topikler hanimlarrrr
Selamlarr hayırlı olsun topiğin justtt hanım
Just niye bdv deki..konu açıp kacan üyelere ozendın..bizde herzamankı gıbı konuyu geyığe cevırdık bak..fake mısın kız sen..ilk konu ık msj
hahayyyy başlık hoş olmuş.
hayırlı olsun topiğiniz
ay birkaç kişi olsa bir halay çeksek dedirttiniz
nerdesin aşkım burdayım aşkım a döndü olay
Kizlar size dogruyu acikliyorum. Aslinda ben bb'yimmmmmm
selammmmm canimmssssss
Bakin bb'nin basina gelenleri biliyorsunuz, burda öyle biri varsa yakarim ama duyumlarima göre bb yine gelmis ve baska bir nickle. Baktim da hakikaten tarzi falan ayni. Ama takibe devam
kız duyumlar nerden
mit falansa çok güvenme bence
Evet yeni mezun oldum, yüksek lisans hedeflerim var olur inşallah. Tam kafama göre birini buldum aslında ama aramızda daha birşey yok çok cins biri.
Evet o benimm hey just gelmiş, topiğini ne hale getirdik
Evet gelmis, bu topik hepimizin, just bir sey demez
lahmacunları yediniz yediniz sıra mıçmaya geldi tabi
mıçın anacım topic hepimizin
ayy hepiniz hoşgelmişsiniz canlarım
bd dicem braindamage a bbden bdye transfer
bak aynılarını yaşatma ama bana bd
bu arada o duyumlar benden o olduğuna eminim ama takip bile etmiyorum uğraşamıcam