• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jumbo mu hisar mı?

jumbo diyorum bende 40 senelik evlilikleri boyunca kullanan yakınlarım var anneciğimde kullanıyor 23 yıldır hala parlıyor çatallar kaşıklar

inşallah bende setini alıcam acelem yok evde koyucak yerde yok ne kadar fiyatı olursa olsun farketmez jumbo takım setleri alcam tencerelerimi çaydanlığımı herşeyimi jumbodan almak istiyorum kısmet olursa

jumbo diyorum bende 40 senelik evlilikleri boyunca kullanan yakınlarım var anneciğimde kullanıyor 23 yıldır hala parlıyor çatallar kaşıklar

inşallah bende setini alıcam acelem yok evde koyucak yerde yok ne kadar fiyatı olursa olsun farketmez jumbo takım setleri alcam tencerelerimi çaydanlığımı herşeyimi jumbodan almak istiyorum kısmet olursa

Jumbo almadan önce internette araştırma yaparsan mağazalarından daha ekonomik satıcılar var. Bilgin olsun canım. Ben öyle yaptım günlük takım aldım. 550 tl ye.

Jumbo ile ilgili bende bişey duymadım hiç kötü, kullannan yakınlarım jumbodan çok memnun.
Teyzem hisar kullanıyor oda memnun:16: hangisini alırsan al bişey keybetmezsin, deseni nerde içne oturursa ondan al bence :16:

cok zor karar ya :)

annemde hem hısar hem jumbo var cok memnun..
hısarda sektorun en eskısı jumbo ondan sonra cıktı ssanırım, bı ara hisar jumbonun gerısınde kalmıştı ama bence tekrar yetıstı..

bana sorarsan ceyızsetı alma yaa durumun varsa alma modellerı ıstedıgın gıbı secemıyorsun falan..

Nacızane onerım ve kendı aldıklarımın markalarını yazayım sana belkı bı yardıımı olur.

çelik tencere seti: emsan ( Kesınlıkle emsan al)
teflon tencere seti: hisar
çatal takmı89pr: hisar

Bence de durumun varsa, ya da acelen yoksa çeyiz seti alma. Ben her parçayı beğendiğim yerden aldım, böyle daha çok içime siniyor.
Örneğin, Hisar çeyiz setinin içinde düdüklü tencere de var ama ben düdüklümü Fissler ya da Tefal'den almak istedim, çeyiz setinin içindeki tavaları beğenmemiştim.

Çelik tencerelerim Fissler'den(muhteşemler!)
Yapışmaz tencerelerim Tefal'den.
Çaydanlık ve cezvelerimi hisardan aldım; bunlar kendi içinde küçük bir takım oldular.
Porselenlerim Bernardo'dan.
ÇKB setim Hisar'dan...

Back