• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jumbo mu hisar mı?

benim takımlarımda hisar. tencereleri çok güzel ama çatal bıçak takımı kararmaya başladı ve daha 2 aylık evliyim,durdukça karardığını farkediyorum.hiç memnun kalmadım,keşke bende 2 kuruş fazla verseymişimde jumbo alsaymışım diyorum.annem yıllardır jumbo kullanıyor hala ilk günkü gibi,ne bir kararma,ne bir çizik.benimkilerde 2 ayda mahvoldu.jumbodan şaşma derim arkadaşım:olmaz:

kayınvalidemin 35 senelik jumbo takımları var benim takımlarımdan kat be kat daha güzel

hala pırıl pırıllar.

jumbodan şaşmayın derim

merhaba lale hanım,
bizde yeni ev kuruyoruz Allah nasip ederse,
ben Muşta oturuyorum banada yardımcı olabilirmisiniz? ben jumbonun 2000 modelini beğendim,fiyatı nasıl olur acaba

Günaydın diyorum herkeseeeee :)
Lale hanım cidden süpersiniz ...
Bende ızmir'deyim ıstanbul dışı kargo demişsiniz galiba ama
pek içime sinmedi benim kargo :(
ızmir'de bulunan bi jumbo'dan indirim yaptıramazmıyız acaba
Çok şey istiyorum di mi bende:(

aa sadece bu ıstanbul ıcınmı gecerlı?
yanı baska sehırde yasayanlar sadece kargo aracılıgıylamı faydalanıyo

yaa lale hanım sıze son bı sorum olacak
bızlere sunmus oldgunuz bu fırsat ne kadar sure gecerlı sadece bu yıl ıcınmı?

sana tavsiyem hisar kesinlikle kullanma. annem kendine ve çeyizlik bana almıştı. kendine aldığı kısa bi süre sonra paslanmaya başladı.orijinal olduğu halde..

ben de jumboların yıllar sonra bile taş gibi olduğunu duydum. evladiyelik yani a.s ama bunu söyleyenler şunu da söyledi; insan bir süre sonra aynı takımı kullanmaktan bıkıyormuş, atıp yenisini almak istiyormuş, bu sebeple bu derece pahalı almaya gerek yokmuş... kişisel tercih tabii...

:) çok teşekkür ederim lale. Özelime de yazmışsın ama özel mesaj gönderemiyorum niyeyse. Ya ben 2 hafta önce aryıldız aldım. Ve çoook memnunum. Takım olarak almadım ama. Şimdilik paslanan çay kaşıklarını ve tatlı kaşıklarını yeniledim. Sırayla alacağım galiba:) yakında yemek kaşıklarını alırım, sonra da çatalları. Ama ilgilendiğin ve bu kadar zahmete girdiğin için çok teşekkür ederim.

spark modeli,

Eklentiler

• $jumbo.jpg
    $jumbo.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 81
resmi ekledim, internet sitesinde sadece bu resim varmış da..bunun yemek takımını kullanan var mı?

Arkadaşlar herkese merhaba burada birkaç arkadaşa direk ilk ağızdan duyduğum şeyleri aktardım bilmeyenler için tekrarlamak boynumuzun borcu. buyrunnnnnnnnn

Jumbo'da çalışan bir arkadaşım sayesinde öğrendim. Piyasada Jumbo dışında hisar (optima modelleri hariç çünkü onlarda çin malıymış), aryıldız, korkmaz dışındaki ürünlerin neredeyse tamamına yakını çin malıymış. İşin kötü yanı ucuz olması için çinde yaptırılan bu takımlar en kötü ve kalitesiz olanlarından üretiliyormuş. Ürünler Türkiyede üretilmediği iadelerinin hepside çöpe gittiği için geri almıyorlar onaracak fabrikaları yok çünkü. Sıkıştırdınız mı biryerlere şikayet yazdınız mı sus payı niyetine değiştiriyorlar. Ürünler için verdikleri garanti süreleride çoğunda 2 yılı geçmiyor. Özellikle karacanın ürünlerini alan arkadaşlarım oldu hiçbiri memnun değil ya ekonomik sebeplerden dolayı öylece kullanmak zorunda kaldılar ya da haklarını helal etmeyip çöpe atıp bildik markalar aldılar. Size tavsiyem Türkiyede üretim yapan ve ürününe 50 yıl ve üzeri aralığında garanti veren firmalardan almanız. Bozulması kırılması paslanması olsada en azından tamir edilecek yerleri var. "Ucuz her zaman pahalıdır" sözünü unutmamak gerekir. Ben biraz daha şanslıydım sanırım kocamın arkadaşının Jumboda çalışmasından dolayı mağazada satılan ürünlerin yarı fiyatına çeyiz seti aldım ki çin malı ürünlerinden bile ucuza geldi. Size tavsiyem ucuz her zaman ucuz olmuyor. Bir kere alıpta en az 10 yıl kullanılacak ürünlerimizi doğru seçmeliyiz. Allah Herkesin gönlündekine göre versin. Kimsenin ağzının tadı kaçmasın. Ben tüm Jumbo Çeyiz Setimi 1.250 TL'ye aldım. İsteyen arkadaşlarım olursa yardımcı olurum. Yaşasın Kadınlar Kulübü Kardeşliği :lepi:

Jumboda çalışan bir tanıdığınız varmış, acaba sorabilir misiniz spark model yemek takımından şikayet almışlar mı hiç..benim yemek takımım spark model ve benim bir şikayetim var. internetten mail atıyorum ama dönüş yapmıyorlar. şu an yemek takımımı aldığım yerden farklı bir ilde yaşıyorum. Aldığım yere götürme şansım da yok.

çalışan arkadaşınıza bir sorsanız en azından onlara böyle bir şikayet ile gelinse nasıl bir prosedür izliyorlar.

teşekkür ederim

Lalemeldakaran kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar herkese merhaba burada birkaç arkadaşa direk ilk ağızdan duyduğum şeyleri aktardım bilmeyenler için tekrarlamak boynumuzun borcu.

Jumbo'da çalışan bir arkadaşım sayesinde öğrendim. Piyasada Jumbo dışında hisar (optima modelleri hariç çünkü onlarda çin malıymış), aryıldız, korkmaz dışındaki ürünlerin neredeyse tamamına yakını çin malıymış. ışin kötü yanı ucuz olması için çinde yaptırılan bu takımlar en kötü ve kalitesiz olanlarından üretiliyormuş. Ürünler Türkiyede üretilmediği iadelerinin hepside çöpe gittiği için geri almıyorlar onaracak fabrikaları yok çünkü. Sıkıştırdınız mı biryerlere şikayet yazdınız mı sus payı niyetine değiştiriyorlar. Ürünler için verdikleri garanti süreleride çoğunda 2 yılı geçmiyor. Özellikle karacanın ürünlerini alan arkadaşlarım oldu hiçbiri memnun değil ya ekonomik sebeplerden dolayı öylece kullanmak zorunda kaldılar ya da haklarını helal etmeyip çöpe atıp bildik markalar aldılar. Size tavsiyem Türkiyede üretim yapan ve ürününe 50 yıl ve üzeri aralığında garanti veren firmalardan almanız. Bozulması kırılması paslanması olsada en azından tamir edilecek yerleri var. "Ucuz her zaman pahalıdır" sözünü unutmamak gerekir. Ben biraz daha şanslıydım sanırım kocamın arkadaşının Jumboda çalışmasından dolayı mağazada satılan ürünlerin yarı fiyatına çeyiz seti aldım ki çin malı ürünlerinden bile ucuza geldi. Size tavsiyem ucuz her zaman ucuz olmuyor. Bir kere alıpta en az 10 yıl kullanılacak ürünlerimizi doğru seçmeliyiz. Allah Herkesin gönlündekine göre versin. Kimsenin ağzının tadı kaçmasın. Ben tüm Jumbo Çeyiz Setimi 1.250 TL'ye aldım. ısteyen arkadaşlarım olursa yardımcı olurum. Yaşasın Kadınlar Kulübü Kardeşliği

bende jumbonun fırsat paketindeki seti almak istiyorum fiyatı 1.499 tl acaba ne kadar olur bir bilgi verebilirmisiniz

Bende ilgileniyorum bu fırsat paketiyle çatal bıçak ve tencere seti ne kadara gelir acaba bilginiz var mı ??

benimde tüm çelik takımlarım jumbo cezveme varana kadar ama kullanmak yazın nasip olacak kocişimle:asigim:

bence de jumbo yılların markası ne de olsa verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz ömür boyu paslanmaya karşı garanti veriyorlar.

Back