Arkadaşlar herkese merhaba burada birkaç arkadaşa direk ilk ağızdan duyduğum şeyleri aktardım bilmeyenler için tekrarlamak boynumuzun borcu. buyrunnnnnnnnn
Jumbo'da çalışan bir arkadaşım sayesinde öğrendim. Piyasada Jumbo dışında hisar (optima modelleri hariç çünkü onlarda çin malıymış), aryıldız, korkmaz dışındaki ürünlerin neredeyse tamamına yakını çin malıymış. İşin kötü yanı ucuz olması için çinde yaptırılan bu takımlar en kötü ve kalitesiz olanlarından üretiliyormuş. Ürünler Türkiyede üretilmediği iadelerinin hepside çöpe gittiği için geri almıyorlar onaracak fabrikaları yok çünkü. Sıkıştırdınız mı biryerlere şikayet yazdınız mı sus payı niyetine değiştiriyorlar. Ürünler için verdikleri garanti süreleride çoğunda 2 yılı geçmiyor. Özellikle karacanın ürünlerini alan arkadaşlarım oldu hiçbiri memnun değil ya ekonomik sebeplerden dolayı öylece kullanmak zorunda kaldılar ya da haklarını helal etmeyip çöpe atıp bildik markalar aldılar. Size tavsiyem Türkiyede üretim yapan ve ürününe 50 yıl ve üzeri aralığında garanti veren firmalardan almanız. Bozulması kırılması paslanması olsada en azından tamir edilecek yerleri var. "Ucuz her zaman pahalıdır" sözünü unutmamak gerekir. Ben biraz daha şanslıydım sanırım kocamın arkadaşının Jumboda çalışmasından dolayı mağazada satılan ürünlerin yarı fiyatına çeyiz seti aldım ki çin malı ürünlerinden bile ucuza geldi. Size tavsiyem ucuz her zaman ucuz olmuyor. Bir kere alıpta en az 10 yıl kullanılacak ürünlerimizi doğru seçmeliyiz. Allah Herkesin gönlündekine göre versin. Kimsenin ağzının tadı kaçmasın. Ben tüm Jumbo Çeyiz Setimi 1.250 TL'ye aldım. İsteyen arkadaşlarım olursa yardımcı olurum. Yaşasın Kadınlar Kulübü Kardeşliği :lepi: