Jumbo 4200 mat mı parlak mı

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana

Resimlerde ne kadar fark edilir bilemiyorum ancak bu ikisi arasında kararsız kaldım.Matlar daha kolay çizilir biliyorum zaten misafir için olacak bu set.Sizce hangisi:)

Ya da kullanıp memnun kaldığınız jumbo modelleri neler?

Son düzenleme:
belli olmuyor resimden ama 1.resim daha parlak duruyo 2. mat heralde
aman çiziliyor diyolar evet ama bnde saten aldım hisarın napim daha güzel duruyodu:))
içine hangisi siniyosa onu al zaten misafirden misafire kullancan

Jumbo markasını tercih ettiğin için kesinlikle doğru karar vermişsin. Klasik modeller arasında 4200 model bence en güzeli ben matını beğenmiştim daha gösterişli duruyor. Çatal bıçaklarını aldın mı bilmiyorum ama benim aldığım firma bayağ bir indirim yapmıştı.

4200 matın fiyatı 1.723 lira şu an çay seti hediyeli. Benim jumbo setimi aldığım yer bu seti 12 taksitli olarak 1.560 liraya veriyor. Nakit fiyatı ise 1.485 lira bilgin olsun canım. Sende ucuza aldığın şeyleri bildirirsen sevinirim. Hayırlı uğurlu olur umarım.

Aşağıda adresten bakabilirsin.

Jumbo 4200 Mat atal Bak Seti HEDYE 12 TAKST 1.560 TL Sanalpazar.com'da

Aslına bakarsan parlak için,içinde çay bardak şekerlik we tepsili fiyatı 1430 flndı.Nakit ya da tek çekim fiyatı bu ama mata çewirirsem bu sefer dediğin gibi 1700 lü fiyattan %10 yapılıcak...
Ben çeyiz olucağı için beyaz eşyaları ucuza getiriyorum.Mesela modelleri belirledim bosch,gittim bayilere bunlar alınıcak ne weriyorsunuz fiyat dedim.Verilen totali başka bir bayiiye gösterdim yine bosch...bi kaç yere bu şekilde gittim we fiyatları bayağa zorladık...Sizin başka warsa lütfen yazın

evet canım benim aldığım yerde jumbo 4200 parlağını 1.598 tl yerine 12 taksitli 1.440 tl ye veriyor. Kapıda nakit ödemeli fiyatı 1.370 tl.
Jumbo 4200 Parlak atal Bak Seti + HEDYE + 12 TAKST 1.440 TL Sanalpazar.com'da

Beyaz eşya konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Bosch çok iyi bir marka annem yıllarca kullandı hala da kullanıyor çok memnun bende bosch tercih edeceğim. Arkadaşım sirkecideki doğubanktan almıştı. Oradaki bir firma çok indirim yaptı demişti ama ismini bilmiyorum gerçi o nakit almış belkide o sebeple yüksek indirim yapmıştır. İstersen öğrenebilirim.

arkadaşlar ben jumboda 700 lıraya bır takım beğenmıştım kendı mağazasında.sonradan öğrendımki içinde buyuk parçalar yokmuş.ona dıkkat edın alırken.Sonra vazgeçtım almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…