oy cnm tşkrlerrr nilayımmHayırlı olsun jullym nilay_ilker ben..
20 lira kuzumBu ne kadar jully
Güzele benziyo. .bi de o ruj dan başka var mı sekerim20 lira kuzum
bende kullanıyorum cnm gzl işe yarıyor rujdanda 1 tık açıgı kaldı elimde bu renk olan satıldı dudak rengine yakın pembesi kaldı tatlımGüzele benziyo. .bi de o ruj dan başka var mı sekerim
Dudaktan toplanıyor mu kenarlara uzun bi süreden sonra. Kalıcı mi baysbende kullanıyorum cnm gzl işe yarıyor rujdanda 1 tık açıgı kaldı elimde bu renk olan satıldı dudak rengine yakın pembesi kaldı tatlım
toplanmıo kadife görüntüsü gibi kalıcı cnm çıkmıyo sadece sıcak su olunca hafif cıkıyor birde makyaj temizleyici ile cıkıyor sürdükten bi 10 sn sonra kuruyo dudagında kalıyor yabancılar gzl şeler yapıo ya seviorm devamlı alıyorum :) bunlar fazladan elimde kalanlardı satayım dedmDudaktan toplanıyor mu kenarlara uzun bi süreden sonra. Kalıcı mi bays
toplanmıo kadife görüntüsü gibi kalıcı cnm çıkmıyo sadece sıcak su olunca hafif cıkıyor birde makyaj temizleyici ile cıkıyor sürdükten bi 10 sn sonra kuruyo dudagında kalıyor yabancılar gzl şeler yapıo ya seviorm devamlı alıyorum :) bunlar fazladan elimde kalanlardı satayım dedm
yok cnm yurt dısından eşim getirtiodu turkiyede yok maalesef bunlar kırmızıları falan dehset guzel bnmki azaldı tekrar alıcam toplu koyarım satarım hem herkes kullansınMarkası ne acaba burda satılıyor mu denk geldin mi hic
Çok güzel olur belirgin renkler güzel oluyo zatenyok cnm yurt dısından eşim getirtiodu turkiyede yok maalesef bunlar kırmızıları falan dehset guzel bnmki azaldı tekrar alıcam toplu koyarım satarım hem herkes kullansın
satılmıştır bu ürün..
güle güle kullan inşallah cnm bnm tekrar tşkrler :)Ben aldim:)
aynen :) her zmn beklerim cnmBen teşekkür ederim canım güzel bir alışveriş oldu