38 M beden kuzumm 35 liradan vericem çoklu alımda 30 olur :)Deri ceket ne kadar jullycim. Bi de kaç beden
Guzelmiste bana s beden lazım cnm siyah deri ceket tercihim bi de cnm38 M beden kuzumm 35 liradan vericem çoklu alımda 30 olur :)
Arkadasimizla bir sorun yasamissin cnmBayanlar beni burda eskiler tanır senelerce burdaydım eski konularımada bakın birsürü ürün sattım belkide yuzlerce hepte uyguna yolladım hediyeleri ile lütfen böle saçma sapan yazılara itimat etmeyin ben sigarama 10 lira para veren insanım koca yepyeni trenckot yolladım 10 liraya yok solukmıuş yok dügmesi yokmuş ayıptır yalanında bukadarı işinize bakın benden uzak durun yada guvenmiosanız almayın fotolarda hepsi bariz ortada zaten.. herkese ii geceler
Sana katılıyorumArkadasimizla bir sorun yasamissin cnm
Mesajlarini verdigin cevaplari okudum.
Cok kirici ve uzucu mesajlar hele tavri soylemeyecegim bile burda hemen hemen herkes birbirini taniyor ama biro urun aldiysa ve urunde sorun yasadiysa geri almak gerek bence.Uslubun cok kirici.Umarim sorunu cozersiniz tavsiye icin yazoyorum.Ceket alan arkadasada yazmissiniz 10 tl ye git baska yerden al diye
Kimsenin haddine degil burada insanlari asagilamak.10 5 sen koymussun fiyati almis.Haydi selametle
Kolay gelsin.
bu 10 tl.lik cejet disinda 80 tl likSana katılıyorumevlaefe cim gerçekten aşağılar gibi bi msj olmuş biz burda hepimiz 10 tlyede ürün satıyoruz 5 tlyede madem öle küçük bi miktar ozaman neden ürünlerini satıyosun önemli olan eminimki 10 tl değildir hayal kırıklığıdır hem Linsyy arkadaşımız kim atarki sende dahil 10 lirayı çöpe gereksiz tavırlar bence
Arkadasimizla bir sorun yasamissin cnm
Mesajlarini verdigin cevaplari okudum.
Cok kirici ve uzucu mesajlar hele tavri soylemeyecegim bile burda hemen hemen herkes birbirini taniyor ama biro urun aldiysa ve urunde sorun yasadiysa geri almak gerek bence.Uslubun cok kirici.Umarim sorunu cozersiniz tavsiye icin yazoyorum.Ceket alan arkadasada yazmissiniz 10 tl ye git baska yerden al diye
Kimsenin haddine degil burada insanlari asagilamak.10 5 sen koymussun fiyati almis.Haydi selametle
Kolay gelsin.
Ben July nin eski konusunu da hatırlıyorum. Orada da sorun yaşayan kişiye böyle aşağılarcasına cevap vermişti. Çok yadırgamıştım. Insanlar zaten uygun olsun diye burayı tercih ediyor 2. El alarak büyük riske giriyorlar belki de. Gelen üründe sorun varsa -ki vardır- ben de pdrci arkadaşa ürün sattım- geri alınmalı. Vereceği en fazla 5 tl kargo parası olur geri alarak , en azından müşteri memnuniyeti sağlamış olur..kırıcı mı olmuş.. ben böyle seviyesiz bir konuşma tarzı görmedim..
canm karsidaki magdurken memnun degilken kendim icin soyluyotum 1 tl dahi bogazimdan gecmez.Helallik cok onemli gercekten.Ben July nin eski konusunu da hatırlıyorum. Orada da sorun yaşayan kişiye böyle aşağılarcasına cevap vermişti. Çok yadırgamıştım. Insanlar zaten uygun olsun diye burayı tercih ediyor 2. El alarak büyük riske giriyorlar belki de. Gelen üründe sorun varsa -ki vardır- ben de pdrci arkadaşa ürün sattım- geri alınmalı. Vereceği en fazla 5 tl kargo parası olur geri alarak , en azından müşteri memnuniyeti sağlamış olur..
10 lira sizin için büyük bir para sanırım bu kadar saygısızca konuştuğunuza göre, geri almamak için saygısızlığın dibine vurmuşsunuz. Birde ben sigaraya 10 lira veren insanım demişsiniz vay bee ne büyük meblağ, zenginliğinizi kıskandık.Bayanlar beni burda eskiler tanır senelerce burdaydım eski konularımada bakın birsürü ürün sattım belkide yuzlerce hepte uyguna yolladım hediyeleri ile lütfen böle saçma sapan yazılara itimat etmeyin ben sigarama 10 lira para veren insanım koca yepyeni trenckot yolladım 10 liraya yok solukmıuş yok dügmesi yokmuş ayıptır yalanında bukadarı işinize bakın benden uzak durun yada guvenmiosanız almayın fotolarda hepsi bariz ortada zaten.. herkese ii geceler
="hepte uyguna yolladım hediyeleri ile lütfen böle saçma sapan yazılara itimat etmeyin ben sigarama 10 lira para veren insanım koca yepyeni trenckot yolladım 10 liraya yok solukmıuş yok dügmesi yokmuş ayıptır yalanında bukadarı işinize bakın benden uzak durun yada guvenmiosanız almayın fotolarda hepsi bariz ortada zaten.. herkese ii geceler10 lira sizin için büyük bir para sanırım bu kadar saygısızca konuştuğunuza göre, geri almamak için saygısızlığın dibine vurmuşsunuz. Birde ben sigaraya 10 lira veren insanım demişsiniz vay bee ne büyük meblağ, zenginliğinizi kıskandık.
sen ne biçim bi inansın be bu laflar ne böleee su gune kadar 2 konu açtm hepsindede sayısız musterim oldu 1 kez böle bişeye denk gelmedim ... madem begenmedin etmedin yada olmadı uzerine die çamurlaşma hakkını heleki konumda kimseye vermediler HAddİNİ BİL !!! ... o elbisei ben yeni aldım bayandan bana bol die koydum hiiiiiiiiç öle konuşamazsın ESKİ FALAN dİYE .. aldıgım bayanla yuzleştirirm bu 1 .... 2.si o kırmızı bershka etegin kurbanı ol sen yer beziymiş hangi gun 2. el kıyafet yerlerinde dlaşıp ürün alıyorsunda ,, bershka marka etek yer bezi yapıyorsun bukadar zenginsen verdiğin 3 kuruşla burda beni rezil etmeye çalışacagına gitti sıfır magazalardan al hadi naş simdi="hepte uyguna yolladım hediyeleri ile lütfen böle saçma sapan yazılara itimat etmeyin ben sigarama 10 lira para veren insanım koca yepyeni trenckot yolladım 10 liraya yok solukmıuş yok dügmesi yokmuş ayıptır yalanında bukadarı işinize bakın benden uzak durun yada guvenmiosanız almayın fotolarda hepsi bariz ortada zaten.. herkese ii geceler
buradaki laflar evet boyle sacma sapan yazilara itimat etmeyin soluk kol fotosu var eksik dugme fotosu var ve artistlik
pardon buna ancak artistikkk denir
Deri çeketin bedeni ve fiyatı nedir
gercekten cok yaziksen ne biçim bi inansın be bu laflar ne böleee su gune kadar 2 konu açtm hepsindede sayısız musterim oldu 1 kez böle bişeye denk gelmedim ... madem begenmedin etmedin yada olmadı uzerine die çamurlaşma hakkını heleki konumda kimseye vermediler HAddİNİ BİL !!! ... o elbisei ben yeni aldım bayandan bana bol die koydum hiiiiiiiiç öle konuşamazsın ESKİ FALAN dİYE .. aldıgım bayanla yuzleştirirm bu 1 .... 2.si o kırmızı bershka etegin kurbanı ol sen yer beziymiş hangi gun 2. el kıyafet yerlerinde dlaşıp ürün alıyorsunda ,, bershka marka etek yer bezi yapıyorsun bukadar zenginsen verdiğin 3 kuruşla burda beni rezil etmeye çalışacagına gitti sıfır magazalardan al hadi naş simdi
NEVRESTE HANIM KONUMUN KAPATILMASINI İSTİYORUM BEN HAYATIMdA BUKAdAR YALANCI İFTİRACI BİR İNSANLA İLK KEZ KARSILAŞTIM 3 KURUŞ VERİP KİMSE BANA BU YAZILARI YAZAMAZ ! GUZELCENE KARGOSUNU YAPTIM TERTEMİZ YOLLAdIM .. TERBİYESİZ İNSAN VE BEN BOLE İNSANLARA SATIŞ YAPMAK İSTEMİYORUM.. TŞKRLER KAPATIN Bİ ZAHMET KONUMU.
Bakin burada da ayni sekilde, hep 3 kurus para diye bahsetmis, o fiyati koyan kendisi zaten insanlari bu sekilde asagilamaya hakki yok, kendisini savunmanin zilyon tane yolu var...
Fotografta sararmis bölum bariz bir sekilde ortada hem de öyle kücuk falan da degil kocaman iz yani.hem on lirayi kücumsüyor arkadas hem de bir daha giyemeyecegi lekeli bir üründen kar etmeye calisiyor.madem on lira bir sigara parasi koy o montu cöpün yanina ihtiyaci olan biri mutlaka alir.zira kusurlu bir ürünu insan hayrina birine verirken bile utanilir="hepte uyguna yolladım hediyeleri ile lütfen böle saçma sapan yazılara itimat etmeyin ben sigarama 10 lira para veren insanım koca yepyeni trenckot yolladım 10 liraya yok solukmıuş yok dügmesi yokmuş ayıptır yalanında bukadarı işinize bakın benden uzak durun yada guvenmiosanız almayın fotolarda hepsi bariz ortada zaten.. herkese ii geceler
buradaki laflar evet boyle sacma sapan yazilara itimat etmeyin soluk kol fotosu var eksik dugme fotosu var ve artistlik
pardon buna ancak artistikkk denir
Canm benim bugun yazmamin baska sebebide vardi baska arkadasimda urun aldi onunda dedigi olculer tutmadi iade edeyim dedigindede telefonlarada cikmiyor ablasida kiza bir mesajlar dosuyor sorma saygisizlik hakaret neler neler 80 tl lik paket dogrusu oda baska biseyinin fiyatidir ama neyseFotografta sararmis bölum bariz bir sekilde ortada hem de öyle kücuk falan da degil kocaman iz yani.hem on lirayi kücumsüyor arkadas hem de bir daha giyemeyecegi lekeli bir üründen kar etmeye calisiyor.madem on lira bir sigara parasi koy o montu cöpün yanina ihtiyaci olan biri mutlaka alir.zira kusurlu bir ürünu insan hayrina birine verirken bile utanilir
Ayy sesli güldüm vallaa kızznur09ay niye ısrarla deri ceketin fiyatını soruyorsun vallahi merak ettim..