Julyy BUTİK/satış konu sahibinin isteği üzerine durdurulmuştur.

Ömürsün valla :))

Linsyy adlı üyeden aldığım ürünler özellikle sormuş olmama rağmen kısa ve problemli geldi. iban numarası verdiğimde "kargoyu yolla gönderirim nerden bileyim yollayacağını?" dedi. Editörlere aldığım ürünleri ve kargonun geliş ağırlığını gönderdim. Yarın da içeriğin TUTANAK TUTULMUŞ HALİNİ FOTOĞRAFLI OLARAK geldiği şekilde iade edeceğim. Şimdiye kadar pek çok kişiden bebeğim için ürünler aldım, anlaşır anlaşmaz ıban numarası istedim ve parasını yollladim. Arkadaşa da sordum ama kapıda ödeme tercihim dedi ve ben YİNE GÖRMEDEN PAKETİN İÇERİĞİNİ BİLMEDEN PARAYİ GÖREVLİYE ÖDEDİM yani GÜVENDİM ama suan kendisi bana GÜVENMEDİ NEDENSE. Sitenin durumla herhangi bir ilişkisi olmamasına rağmen hanımefendi tarafından üyeler inkar edilebilir kişiler olacağı için kargo takip numarasını Nevreste ve Mune editörlerle paylaşacağım. Eğer aldığım ürünleri tutanak dahilinde gondermezsem beni siteden çıkarabilirler. Perşembe gününden beri izah ediyorum buna mecbur etti bundan sonra herhangi bir sekilde hakaret iceren mesaj olduğu taktirde bilişim şubeyle paylasacagimi bilmenizi isterim. 10tl sigara paranizdi bakalım 80 tl ye denk gelen nasıl bir şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…