How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

boyundan iç göstermez uzun elbise renkleri cok guzel bana ust kısım dar geldi 15 tl... m/l uyumlu

V yaka kazak 15 tl...

kazak 10 tl ... tayt kullanılmadı 10 tl M beden..
salaş mavi her bedene uyumlu 15 tl...

KALAN KOMBİNLER HANIMLAR dİGERLERİ SATILMIŞTIR....:nazar:

M-L ye uyumlu ister elbise ister tunik döküm yaka 15 tl.. 3 renk çanta 10 tl

m/l uyumlu sırt dantel detaylı sadece 10 tl..

s/m uyumlu kapşonlu 15 tl... ayakkabı 15 tl 38no

salaş üst her bedene olur kayık yaka 15 tl.. kat kat etek fermuarlı beli lastikli 38 beden 10 tl.. sandaletler 15 tl kullanılmadı 38no

kiremit rengi salaş tunik mini elbise olarakta kullanılıyor esnektir 15 tl... ayakkabı görsel...

lacoste kumaşından m/l uyumlu spor elbise sadece 15 tl :) ayakkabılar görseldir...

elbise m/l uyumlu 20 tl.. melek kanadını hediye yollayacagım ve parmak arası terlik 15 tl 38no

KALAN ÜRÜNLER... YENİLER BAŞ VE BİR ARKA SAYFAdAdIR...:nazar:

üstü bana ayırmısın benden begendiğin olursa takas yapalım.daha ekleyeceklerin olursa bekleyeyim biraz

ayırdım cnm bu ürünlere takas yapamıyorum maalesef smdilik bukadar cnm birtane daha siyah elbise ekleyecegm sadece

tamam o zaman özelden adres bilgilerimi yazıyorum

cnm aldım bilgilerini pttye yollarım oradan alırsın onlar hesabıma yatırıyor zaten evet 7tl.. msj sürem var suan yarın takip nonu atarım msjla iyi gunlerde kullanın :16:

göremedim canım taytı..

$1660634_280757975412235_898075299_n.jpg bu cnm işte görememişsin

cnm beyaz elbisenin yanına berska kırmızı eteğide ekler misin... eğer satılmadıysa.....

beklediğin için teşekkür ederim....

adresi özelden yazacağım...

Back