How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

tamam kuzum takasa cok ürünüm gitti sen bakın sorarsn bana yine varsa yollarım cnm sanada:31:
Bunları beğendim etekleri kızıma düşünüyorum üst olanlar da bana
fiyat aşıyor sanırım baska ürünlere de bakabilirsin canım, ben sana fiyat göndermiştim gördün mü?

Eklentiler

• $Screenshot_2014-03-11-01-22-17.jpg
    $Screenshot_2014-03-11-01-22-17.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $Screenshot_2014-03-11-01-22-35.jpg
    $Screenshot_2014-03-11-01-22-35.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 37
Bunları beğendim etekleri kızıma düşünüyorum üst olanlar da bana
fiyat aşıyor sanırım baska ürünlere de bakabilirsin canım, ben sana fiyat göndermiştim gördün mü?

yok cnm gelmedi ... siyah etek satıldı kuzum dier hepsi duruyor istersen az daha bekleyelim yeni şeler eklicem yeni konu açıp istersende bunları yollarım farketmez

yok cnm gelmedi ... siyah etek satıldı kuzum dier hepsi duruyor istersen az daha bekleyelim yeni şeler eklicem yeni konu açıp istersende bunları yollarım farketmez

Tamam bekleyelim, ne zaman ekleyeceksin yeni ürünleri

bu konumu kapatıcam yenilerle yeni konu açıcam cnm hafta içi olabilir nikah işlemlerim var bu hafta yogunum cunku

kız juli sende mi aynı şey peşinde koşusun bende nikah işlemleri peşindeyim valla istanbulda havada yağmurlu ve soğuk şansımıza:(

kız juli sende mi aynı şey peşinde koşusun bende nikah işlemleri peşindeyim valla istanbulda havada yağmurlu ve soğuk şansımıza:(

sen onu bunu bırak benim kan testi yaptırdm kanımı kaybettiler bugun yine gittim kan vermeye kansız kalıcam bu gidişle :1::1::1:

nasıl kaybettiler kız nasıl iş o öyle. valla 4 tüp kan aldılar benden de yaa..

benden 3 + 3 :47: neyseki bu kez tamam artık bide röntgen cıkarttılar başımıza ona kesin gidin yoksa gün alamıyorsnz aklında olsn verem vakfına gidip röntgen filmi çekilceksinz

benden 3 + 3 :47: neyseki bu kez tamam artık bide röntgen cıkarttılar başımıza ona kesin gidin yoksa gün alamıyorsnz aklında olsn verem vakfına gidip röntgen filmi çekilceksinz

akciğer grafisi ewet canım ben çekildim nişanlımda izmirde çekilcek :D gelcek buraya nikah burda düğün izmrde:D

duruyor boy 80 81 cm eni gögus kısmı lastikli 50cm e kadar esniyor aşşası salaş zaten

elbiseyi beğendim ama pazartesine kadar hastane olaylarım var....

uygun görürseniz pazartesi ödemesini yapmak üzere ayırtmak istiyorum....

ama bu kadar bekleyemem derseniz de canınız sağolsun...

elbiseyi beğendim ama pazartesine kadar hastane olaylarım var....

uygun görürseniz pazartesi ödemesini yapmak üzere ayırtmak istiyorum....

ama bu kadar bekleyemem derseniz de canınız sağolsun...

tamam cnm ayırıyorum.

ÜST ÖN YUZU SATEN ARKASI PENYE ESNEK 10 TL M YE UYUMLU KARPUZ KOL VE HAFİF UZUN..
BERSHKA KIRMIZI ETEK 15 TL L YE UYUMLU

Back