Bunları beğendim etekleri kızıma düşünüyorum üst olanlar da banatamam kuzum takasa cok ürünüm gitti sen bakın sorarsn bana yine varsa yollarım cnm sanada
Bunları beğendim etekleri kızıma düşünüyorum üst olanlar da bana
fiyat aşıyor sanırım baska ürünlere de bakabilirsin canım, ben sana fiyat göndermiştim gördün mü?
yok cnm gelmedi ... siyah etek satıldı kuzum dier hepsi duruyor istersen az daha bekleyelim yeni şeler eklicem yeni konu açıp istersende bunları yollarım farketmez
Tamam bekleyelim, ne zaman ekleyeceksin yeni ürünleri
bu konumu kapatıcam yenilerle yeni konu açıcam cnm hafta içi olabilir nikah işlemlerim var bu hafta yogunum cunku
kız juli sende mi aynı şey peşinde koşusun bende nikah işlemleri peşindeyim valla istanbulda havada yağmurlu ve soğuk şansımıza
sen onu bunu bırak benim kan testi yaptırdm kanımı kaybettiler bugun yine gittim kan vermeye kansız kalıcam bu gidişle
nasıl kaybettiler kız nasıl iş o öyle. valla 4 tüp kan aldılar benden de yaa..
benden 3 + 3neyseki bu kez tamam artık bide röntgen cıkarttılar başımıza ona kesin gidin yoksa gün alamıyorsnz aklında olsn verem vakfına gidip röntgen filmi çekilceksinz
akciğer grafisi ewet canım ben çekildim nişanlımda izmirde çekilcekgelcek buraya nikah burda düğün izmrde
iyi bari hayırlı olsun ikimz içinde
ewet canım gelinlik olayı falan var daha..
bu elbise satıldı mı?
satılmadıysa göğüs ve bel ölçüsünü yazabilir misiniz?
duruyor boy 80 81 cm eni gögus kısmı lastikli 50cm e kadar esniyor aşşası salaş zaten
elbiseyi beğendim ama pazartesine kadar hastane olaylarım var....
uygun görürseniz pazartesi ödemesini yapmak üzere ayırtmak istiyorum....
ama bu kadar bekleyemem derseniz de canınız sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?