*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

M-L ye uyumlu ister elbise ister tunik döküm yaka 15 tl.. 3 renk çanta 10 tl

üst komple lastik boyun bagı var salaş severlere fuşya elbise iç göstermez 15 tl...

uzun gömlek kaliteli kumaştır ister kapalıysanız kullanın ister açıksanız içine sort veya etek ile tarz yaratın 15 tl..

s/m uyumlu kapşonlu 15 tl... ayakkabı 15 tl 38no

salaş üst her bedene olur kayık yaka 15 tl.. kat kat etek fermuarlı beli lastikli 38 beden 10 tl.. sandaletler 15 tl kullanılmadı 38no

m beden tunik 15tl pantolon 10 tl...

kiremit rengi salaş tunik mini elbise olarakta kullanılıyor esnektir 15 tl... ayakkabı görsel...

elbise m/l uyumlu 20 tl.. melek kanadını hediye yollayacagım ve parmak arası terlik 15 tl 38no

lacoste kumaşından m/l uyumlu spor elbise sadece 15 tl :) ayakkabılar görseldir...

kalanlarrrrrrrrrrrr

boyundan iç göstermez uzun elbise renkleri cok guzel bana ust kısım dar geldi 15 tl... m/l uyumlu

Son düzenleme:
Merhaba canım benim begendiklerim bunlar duruyorlarmi? Pembe konbindeki zara pantolon sadece

Eklentiler

• $Screenshot_2014-03-11-00-48-30.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $Screenshot_2014-03-08-08-46-29.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $Screenshot_2014-03-08-08-42-23.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $Screenshot_2014-03-08-08-43-33.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Merhaba canım benim begendiklerim bunlar duruyorlarmi? Pembe konbindeki zara pantolon sadece

cnm bitek beyaz elbise ve zara pembe şalvar kaldı beyazı bi bayan ayırttı burdan alıcanı söledi başka yokmu cnm ? hep gidenleri seçmişsn

cnm bitek beyaz elbise ve zara pembe şalvar kaldı beyazı bi bayan ayırttı burdan alıcanı söledi başka yokmu cnm ? hep gidenleri seçmişsn

Siyah elbise ve ayakkabı satıldı mı yani neler kaldi o zaman canım , bi bakayım yine .sen zara pantolonu ayir bana oda gitmesin bari :)

Siyah elbise ve ayakkabı satıldı mı yani neler kaldi o zaman canım , bi bakayım yine .sen zara pantolonu ayir bana oda gitmesin bari :)

tamam kuzum takasa cok ürünüm gitti sen bakın sorarsn bana yine varsa yollarım cnm sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…