• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

bu harıka yazlık elbise iç astarı vardır 38 beden 15 tl..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1004871 tunik 36 38 beden uyumlu 15 tl.. ayakkabı 20 tl..

Eki Görüntüle 1004870 Eki Görüntüle 1004869 38no ayakkabı topuk boyu 12cm uzun topuk severler bu fiyata koton marka ayakkabıyı kaçırmasın derim ben uzun topuk kullanamadıgım için satışa koydum

lacoste kumaşından m/l uyumlu spor elbise sadece 15 tl :) ayakkabılar görseldir...

elbise m/l uyumlu 20 tl.. melek kanadını hediye yollayacagım ve parmak arası terlik 15 tl 38no

beli fiyonklu siyah etek 36 38 uyumlu 13 tl pembe straplez 7 tl esnektir ... KOMBİN 20 TL KAÇIRMAYIN

:nazar::nazar::nazar::nazar::12:

tamam onlar olsn msj kutun dolu cnku cvb veremedm

canım burdaki bi ayakkabı var o da satışta mı kaç numara satıştaysa.bi de leoparlı bi saat var onu da beğendim bi de bi çanta var o da satışta mı..ve çağla şikel bodysi duruyormu:))

Eklentiler

• $siyah.jpg
    $siyah.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $çanta.jpg
    $çanta.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $fiyonk.jpg
    $fiyonk.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 59
canım burdaki bi ayakkabı var o da satışta mı kaç numara satıştaysa.bi de leoparlı bi saat var onu da beğendim bi de bi çanta var o da satışta mı..ve çağla şikel bodysi duruyormu:))

ayakkabı 38 sana buyuk olur leopar saat görsel amaçlı pili bitti zaten istersen yollarım çanta bnm çantam görsellik olsn die koydum çagla şikel badisi satıldı cnm

canım satılan elbise bu mu bunun arkasını sormuştum yuvarlak gelen sırt dekoltesi tül mü diye

bi de siyah katkat olan elbise satıldı mı duruyo mu istersen şifon lilayı hediye ekleyebilirim bi kaç hediyem daha olacak kullanmıyorum onu hediyem olur ablana tabi sana da hediye koyarım seni unutmam:)

Eklentiler

• $giden.jpg
    $giden.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

canım bu iki elbise olsun bir de leoparlı saati beğendim uygunsa senin içinde yarın kargoya verebilirsin bunları ben kargomu ödeyerek göndricem sende öle yaparsn.

Eklentiler

• $eXGL2k.jpg
    $eXGL2k.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 58
canım bu iki elbise olsun bir de leoparlı saati beğendim uygunsa senin içinde yarın kargoya verebilirsin bunları ben kargomu ödeyerek göndricem sende öle yaparsn.

cnm geldm o siyah satıldı yuıuvarlak arkalı olan duruyor ve yazlık elbise ikisini göndericem suan yukarda olan kat kat satıldı

ayakkabı 38 sana buyuk olur leopar saat görsel amaçlı pili bitti zaten istersen yollarım çanta bnm çantam görsellik olsn die koydum çagla şikel badisi satıldı cnm

benimde sana ekleyeceklerim şunlar ürünlerin + hediyelerin..

Eklentiler

• $Resim 089.jpg
    $Resim 089.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $Resim 053.jpg
    $Resim 053.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $1.jpg
    $1.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $6.jpg
    $6.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $4.jpg
    $4.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim 317.jpg
    $Resim 317.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 52
cnm geldm o siyah satıldı yuıuvarlak arkalı olan duruyor ve yazlık elbise ikisini göndericem suan yukarda olan kat kat satıldı

bi de kiremit taba rengi gibi bi ayakkabın var başka kombinde satışta mı bilmiyorum ama numarası kaç o da çok güzel.

Eklentiler

• $kemerli.jpg
    $kemerli.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Back