Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1008932 Eki Görüntüle 1008937 36 38bedene uyumlu diz altı sırt yuvarlak simli elbise
canım bu elbise ne kadar.
15 tl canımm
peki takas düşünüyo musn canım
biliorsn sende bana uycak bişiler yok nakit alıcıysan yollarm cnm
Eki Görüntüle 1004871 tunik 36 38 beden uyumlu 15 tl.. ayakkabı 20 tl..
Eki Görüntüle 1004870 Eki Görüntüle 1004869 38no ayakkabı topuk boyu 12cm uzun topuk severler bu fiyata koton marka ayakkabıyı kaçırmasın derim ben uzun topuk kullanamadıgım için satışa koydum
sende iki elbise beğendim canım ..bende bişiler ekledim sayfama istersen sen bak bişey bulamazsan fiyatta konuşurz ?dükkanıma uğrarsan 19.sayfa itibariyle bakarsın canım
öteki elbise hangisi canım ?
canım 3.eklediğin linkteki body hariç hepsi duruyor söylediklerinin.
tamam onlar olsn msj kutun dolu cnku cvb veremedm
canım burdaki bi ayakkabı var o da satışta mı kaç numara satıştaysa.bi de leoparlı bi saat var onu da beğendim bi de bi çanta var o da satışta mı..ve çağla şikel bodysi duruyormu:))
ayakkabı 38 sana buyuk olur leopar saat görsel amaçlı pili bitti zaten istersen yollarım çanta bnm çantam görsellik olsn die koydum çagla şikel badisi satıldı cnm
canım bu iki elbise olsun bir de leoparlı saati beğendim uygunsa senin içinde yarın kargoya verebilirsin bunları ben kargomu ödeyerek göndricem sende öle yaparsn.
ayakkabı 38 sana buyuk olur leopar saat görsel amaçlı pili bitti zaten istersen yollarım çanta bnm çantam görsellik olsn die koydum çagla şikel badisi satıldı cnm
cnm geldm o siyah satıldı yuıuvarlak arkalı olan duruyor ve yazlık elbise ikisini göndericem suan yukarda olan kat kat satıldı