• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

kiremit rengi salaş tunik mini elbise olarakta kullanılıyor esnektir 15 tl... ayakkabı görsel...

Son düzenleme:
lacoste kumaşından m/l uyumlu spor elbise sadece 15 tl :) ayakkabılar görseldir...

elbise m/l uyumlu 20 tl.. melek kanadını hediye yollayacagım ve parmak arası terlik 15 tl 38no

Son düzenleme:
canım kargom geldi hepside üstüme oldu çok teşekkür ederim :16::16::16::16::16::16::16:

ayyy ne guzel yaa bizim bugun burası kapalı :2: ben alamadm ptesiye artık gule gule kullan guzel gunlerde giy cok sevindimm:16::16:
canım çok teşekkür ederim çok beğendim hepsini :32:ne durumda görünüyor ki kargo?

canım çok teşekkür ederim çok beğendim hepsini :32:ne durumda görünüyor ki kargo?

canım kargo simdi geldi kapı çaldı kalbimz temizmiş hahah şaşırdm ctesi kargo gelmezdi bana seninkilerde mukemmel vallahi tertemizzz bikiniler tam bana göre veee o guzel kolyen için tam tarzım uzun kolye çooook teşekkür ederim cok incesinzzz :39::39::16::16:

canım kargo simdi geldi kapı çaldı kalbimz temizmiş hahah şaşırdm ctesi kargo gelmezdi bana seninkilerde mukemmel vallahi tertemizzz bikiniler tam bana göre veee o guzel kolyen için tam tarzım uzun kolye çooook teşekkür ederim cok incesinzzz :39::39::16::16:

çok sevindim konçitam :)) güzel günlerde kullan beğenip giyerken beni hatırla :)) şanslıyız sanırım bugün kargonun gelmesi konusunda:1::1:

çok sevindim konçitam :)) güzel günlerde kullan beğenip giyerken beni hatırla :)) şanslıyız sanırım bugün kargonun gelmesi konusunda:1::1:

hemde coook :)) yazın sahilde guneşlenirken seni hatırlıcam haha öptüm ck görüşmek üzere bol satışlar canım :16::54:

beli fiyonklu siyah etek 36 38 uyumlu 15 tl pembe straplez 7 tl esnektir ...

badi m beden sırtı dantel kolları hafif karpuz cok şirin 10 tl ... şort 20 tl 38/40 beden.... parmak arası sandalet 38no 15 tl... kemer colins marka 13 tl

Badi 10 tl s/m uyumlu pantolon agsı duşuk tarz uzerimde olan fotosu atılır alıcılara 20 tl dar paça 38 beden .. ayakkabı 25 tl 37 no detaylı görseli arka sayfalarda bulabilirsinz...

:53: leopar üst salaş severlere 15tl iç badisi 5tl lcw nin pudra pembe pantolon 40 bedene uyumlu 15 tl

kaşe pembe ceket 20 tl :51: s/m uyumlu

15 tl m (leopar kayışlı saat yanına verilicek) ayakkabı 15
elbisede gölgem cıkmış :9:

:nazar::nazar:
elbise 15 tl m beden sırtı lastiklidir Lyede olabilir

salaş her bedene uyumlu 15tl kaşe şort 38 beden 15 tl

kazak 15 tl esnektir:51:

zara pembe kanvas 38 40 uyumlu 15 tl ... bershka ışıl payetli badi 10 tl .... torba çanta 5 tl (ben yaptım):34::12:

keten pantolon 38no 20 tl parmak arası 15 tl (badi görseldir)

rayban işlemeli bluz 15 tl ltb balon etek 20 tl (ben yaptım uclarına renkrenk kumaşları :17:)

m beden tunik 15tl pantolon 10 tl...
elbise 15 tl... sandalet görseldir...

Son düzenleme:
:52:işte en sevdiklerimm:46:

ayakkabı ve çanta görsellik için..:51:

kiremit rengi salaş tunik mini elbise olarakta kullanılıyor esnektir 15 tl... ayakkabı görsel...

lacoste kumaşından m/l uyumlu spor elbise sadece 15 tl :) ayakkabılar görseldir...

elbise m/l uyumlu 20 tl.. melek kanadını hediye yollayacagım ve parmak arası terlik 15 tl 38no

mango ceket 15 tl m/l uyumlu (etek ve çanta ayakkabı görselll) :12:

bershka kot ceket ile pantolon olan kombin satılmıştır ....

Back